Paulilla oli aika "hammaslääkäriin" Anidenttiin. Ei mitään vakavaa, vaan jälkikontrolli koskien SM kisoissa katkennutta kulmahammasta. Paikka oli pysynyt kunnossa eikä lisävaurioita näkynyt. lääkäri oli oikein tyytyväinen kättensä  tuloksiin; varsinkin kun kuuli miten Pauli oli pärjännyt sitten NOMeissa.

Samalla reissulla käytiin sitten Viikissä Pieneläinsairaalassa. Olli osallistui uuteen koirien kyynärniveliä koskevaan tutkimukseen. Se olikin mielenkiintoista. Ollille tehtiin täydellinen terveystarkastus, tarkastettiin liikkeet, rakenne ym. Röntgenkuvia otettiin etupäästä kuusi kappaletta ja sitten vielä tietokonetomografia etupäästä. Tästä tutkimuksesta pitäisi sitten ensi vuoden alkupuolella tulla juttua mm. Belgilehteen.

Muuten ei olla juuri mitään touhuiltu.Odotellaan vuoden vaihtumista, jos sitten alkoittaisi tottelevaisuustreenit molempien koirien kanssa. Pitäis saada Olli iskuun ensi kesää varten. Joulua odotellessa, töitä tehden ja koulua käyden jatketaan. Jotain suunnitelmia on jo tulevaisuuden varalle, mutta niistä sitten aikanaan........