Siis Tampereella käytiin suorittamassa BH koe 23. huhtikuuta. Tottelevaisuusosuus meni ihan hyvin, seuraamiset OK, käännökset nopeita ja tarkkoja. Liikkeestä istuminen olisi saanut olla nopeampi, liikkeestä maahanmenoa hieman ennakoi, luoksetulo todella vauhdikas. Paikallaolo varma, vaikka kaula pitkällä pitikin seurata mitä kentällä tapahtuu.

Kaupunkiosuus oli Hakametsän jäähallin parkkipaikalla ja siellähän olikin sitten häiriöitärolleyes.gifKulkureitin varrelle osui kolme rotikkaporukkaa leikkimään parukka/rättileikkejä ja noutajien toko ryhmä. Kaikista hauskinta oli pienet kauko-ohjattavat auto, menivät todella lujaa ja pitivät "kivaa" ääntä. No, onneksi Olli oli hallinnassa ja tästäkin koettelemuksesta selvittiin.

Kotimatkalle lähdettiin klo 21.30 ja ajaessa taistelin väsymystä vastaan. Linnatuulen kohdalla meiltä sitten hajosi autoangry.gif Jotain häikkää ilmeisesti vaihteissa tms. Soittelin siinä sitten kavereilta apua, mutta kello oli jo 23 eikä ketään saatu apuun. Onneksi on autossa kasko, joten soitettiin sitten hinauspalvelu paikalle ja saatiin kyyti kotipihaan. Kotona onnellisina ja väsyneinä yöllä kello 02.00.

Kisareissuilla näköjään aina sattuu ja tapahtuu !!!