Rima järjesti torstaina 3. päivä iltakisat, joissa oli agility- sekä hyppyrata. Olin ilmoittanut Paulin ja Anun  molemmille radoille ihan harjoitusmielessä. Tuomarina toimi Risse Koponen ja molemmat radat oli melko vaikeita ykkösluokkalaisia ajatellen (tästä kertonee myös se, että nollia tuli A-radalla 2 ja B-radallakin vain 4). Kaikki tulokset muuten löytyvät tästä.

Ja tässä linkki  http://picasaweb.google.fi/Xarppanen/Riksu030708Pauli  josta näet molemmat Paulin radat. Kiitos videoista Täppisen Päville ;)

Itse kisat menivät Paulilta ja Anulta todella hyvin; vaikka ei nollaa nyt tullutkaan. Pauli oli hyvin ohjattavissa molemmilla radoilla. Agilityradalla tuli kaksi virhettä, ensimmäinen puomin ylösmeno kontaktilta ja toinen keppien aloituksesta. Näistä virheistä Anu sanoi, että molemmat olivat ns. ohjaajan virheitä. Aika tällä radalla oli kohtalainen (huomioiden keppien aloituksen joka tehtiin siis kahdesti) 43,90 kun ihanneaika oli 48 s. 10 virheellä ja -4.10 ajalla irtosi hyvä sijoitus eli 10. Tästä oli hyvä jatkaa hyppyradalle.

Hyppyratakin oli siis melko vaikea, mutta hienosti selviytyivät. Ihanne aika oli 45 sekuntia ja Pauli suoriutui radasta aikaan 34,88, vaikka parannettavaa löytyi. Rata ei ollut parivaljakolta mikään hirmu sulava, mutta yllättävän lujaa Pauli silti meni. Harmittava riman pudotus tuli radan loppupuolelta. Pauli yritti ottaa käännöksen hiukan liian tiukasti ja osui siivekkeeseen. Tästä syystä rima sitten tippui. Lopullinen tulos radalta 5 virhettä ja aika -10,12 !! Tällä kolmanneksi nopeimmalla ajalla ja 5 virheellä hieno sijoitus eli 6.

Olimme kaikki tyytyväisiä kisan jälkeen, sillä pitkän HYL jakson jälkeen alkaa tulla jo "tuloksiakin" ja meno näyttää agilityltä eikä sekopäiseltä kaahaamiselta ;) Kiittää täytyy myös Lindbergin Vesaa aivan mainioista ohjausvinkeistä, niistä oli todella paljon apua. Vesallahan on kokemusta agiliidosta nopeilla maleilla. Tästä kisasta innostuneena katsoimme jo seuraavia agi kisoja. Suunnitelmissa on kisata seuraavaksi elokuun 2. Kirkkonummella, jossa olisi mahtavasti 3 rataa. Sitten 10.elokuuta Tampereella , 23. elokuuta Järvenpäässä, 30.elokuuta Riihimäellä ja 6. syyskuuta Hämeenlinnassa. Tästä on hyvä jatkaa ! Laitan tähän vielä muutamia treenikuvia.pujo5.jpg pujo.jpg

toukokuu08027.jpgA.jpg