Vuosi on vaihtunut rauhallisissa merkeissä. Itse asiassa, vuoden vaihde jäi meikäläiseltä jopa huomaamatta, koska nukahdin jo kello 23. :o) Menin suosiolla nukkumaan, koska vuoden ensimmäinen päivä on työpäivä, kuten on ollut viimeiset viisi vuotta. Kun muut juhlii, niin mä olen töissä.....

Tapanahan on tehdä uuden vuoden lupauksia. No,  joo, mä en lupaa mitään, mutta

- Paulista on tarkoitus pitää hyvää huolta, jotta voidaan kisata vielä tuleva kausi IPOssa ja tarkoitus on laajentaa kisaskaalaa, jos siihen vain tulee mahdollisuus.

- Ollin koulutus jatkuu ja tuloksia olisi tarkoitus tahkota IPO kolmosesta. Ehkä syksyllä Rotumestiksiin sitten. Meillähän on Team Pahasilakan kanssa siellä " treffit " ;o)

-Tarkoitus on tettää ne ensimmäiset belgipennut kennelnimelle eli tulossa Jusard´s B:t. Toivon mukaan kaikille löytyy sitten oikein hyvät kodit !! Menneisyydestä kun on niitä huonoja kokemuksiakin pennun ottajista. Meille koirat ovat ennen  kaikkea perheenjäseniä,  jotka asuvat kansamme ja ovat mukana jokapäiväisissä touhuissa. Ne eivät ole tarhakoiria eivätkä esineitä, jotka myydään eteenpäin kun nen eivät enää täytä paikkaansa tai odotuksia. Siis ihan normikoiria eivät kisakoneita.

- Ja yksi vilistäjä on tarkoitus jättää kotiin kasvamaan Paulin "saappaisiin".

Tässä näitä mietteitä työkoneen ääreltä.

Oikein Hauskaa ja Menestyksekästä vuotta kaikille

koiraharrastajille vuodelle 2009 !!