Historiallinen leiri on pidetty. Mukaan olisi mahtunut aktiiveja vielä vaikka kuinka paljon, sillä mukana olivat vain Kaapo & Janne Torniosta asti , Senni & Piri, Heidi & Yuna, Hannele & Elle sekä omat pentuset Tiku ja Hilu.  Koska kasvatteja ei ilmoittautunut leirille enempää otettiin lisävahvistuksia "vääränrotuisista" eli Teppo ja Karoliina sakemanneineen.

Lauantaina sumuisessa, pimeässä ja hirmu sateessa Ake testasi kaikki pennut puruissa. Kaikki saalisti hyvin ja purivatkin rättiin ihan OK. Elleä lukuunottamatta pennut vierastivat maalimiestä sen verran että ekalla kierroksella eivät rättiä Akelle vieneet, mutta toisella kierroksella luottamus oli jo parempi. Pääsääntöisesti pennut olivat purussa hiljaisia. Suuresta innostuksesta johtuen ihan kaikki otteet ei olleet aina täysiä, vietti vie  ja roiskitaan vaan menemään. Kun otteen saivat, niin rauhassa kyllä purivat. Osa porukasta pystyi jopa kanavoimaan  Tässä hieman kuvasatoa. Kuvat on sääolosuhteista johtuen TODELLA surkeita, mutta kyllä niistä se tärkein eli fiilis välittyy   Kaikki kuvat löytyy täältä http://picasaweb.google.com/pehkonen.s/Leiri

Tässä pohjoisen pojat Janne ja Kaapo

Sitten Heidi ja Yuna

Senni ja Piri

Tässä kohtaa satoi ihan kaatamalla. Ei oo irrotus heleppoo

Hannele ja Elle (= Olli 2 )

Ai vähän kivaa

Tässä vielä Tikun ensimmäiset hypyt.

Suuren Suuret Kiitokset Akelle, että saapui hieman kipeänäkin paikalle ! Kärsivällisesti Ake jaksoi jälleen avata ohjaajille suojeluharrastuksen salaisuuksia. Tästä se alkaa !!

Ja olihan meillä tällaistakin ohjelmaa. Eräs 30 kymppisiä viettänyt tuotiin koirien runnottavaksi. Pauli ja Olli saivat nauttia oikein kunnolla ja hauskaa oli yleisölläkin !

 
 
Kiinni !
Ja kuinkas sitten kävikään...
 

Tässä vielä Olli ensimmäisetä kertaa kokopukua puremassa.

Suuri Kiitos kaikille leiriläisille. Oli hauskaa, varsinkin ne illan höpötykset oli hyviä. Paljon tuli taas kaikenlaista ajateltavaa. Rapsutukset vielä Kaapolle, Pirille, Ellelle ja Yunalle. Olivat kaikki niiiiin ihania ja muistivat vielä kasvattajankin. Jos seuraava leiri sitten kesällä ???? Olisko kiinnostusta ?