Ensimmäistä kertaa meikäläisen "koirahistoriassa" on päästy jäljestelemään näin myöhään ! Viimeksi jäljillä käytiin 15. joulukuuta ja olosuhteet oli ihanteelliset. Pauli jäljesti ihan OK; ehkä oli taas vähän liian kivaa. Olli jäljesti todella hyvin ja rauhallisesti.

Paulille on agilityyn löydetty lainaohjaaja, joka on huomattavasti parempi ohjauksessa ja jaloiltaan vikkelämpi. Paulin seuraava agilitystartti on sitten tammikuussa Kirkkonummella, joten saas nähdä miten käy. Treenit on mennyt ihan hyvin, ainoastaan keppien aloitus tökkii joskus ja sekin johtuu vain liiasta vauhdista. Muuten Pauli on alkanut kuunnella ohjausta huomattavasti paremmin !

Ollille yritetään kuumeisesti ja epätoivoisesti saada tottelevaisuuden alkeita, siis edes pientä hallintaa aikaiseksi. Kovaa se on, kun Olli on tollainen kuumakalle. Ei se ilkeyttään, mutta on vaan niin kiihkeä pakkaus !!

Joulu ollaan tauolla kaikesta treenistä ja pusketaan vain töitä, joten joulun rauhasta ei siis tietoakaan ;)

Ensi vuonna sitten taas jatketaan - toivottavasti tuleva vuosi on yhtä loistava tuloksellisesti kuin tämäkin ! Saavutukset tältä vuodelta ovat olleet hienot: KVA, Pohjoismaiden Mestaruus + muita hienoja tuloksia.