Siis RotuRace 2007 on juostu ja olipa kivaa ! Maksi joukkueita taisi olla paikalla jotain reilut 60 eli maksi koiria noin 240 kappaletta. Joukkueissa  malit ottivat tyrmäävän ylivoimaisen kolmoisvoiton ja Pauli oli päivän nopein koira !!!

paulirc5.jpg pauli roturace picture by PATTERI

rc2.jpg Voittaja picture by PATTERI

paulirc.jpg roturace pauli image by PATTERI paulirc1.jpg pauli roturace image by PATTERI  paulirc3.jpg pauli roturace image by PATTERI   paulirc3.jpg pauli roturace image by PATTERI paulirc4.jpg pauli roturace image by PATTERI 

Lisää kuvia täällä.

Nyt täytyy ehkä hieman selittää: siis Paulinhan ei pitänyt tosiaankaan juosta, koska se ei ole nopea ??? enkä halunnut riskeerata mitään, koska SM kisat on jo kahden viikon päästä. Ja noissa tapahtumissa on omat riskinsä. Sain kuitenkin kisapäivän aamuna Marilta tiedon, että on tullut viimehetken poisjääntejä ja että yksi mali vielä tarvittaisiin. Mari tiesi , että Pauli on mulla kuitenkin mukana, niin siitä saataisi sitten joku juoksemaan joukkueeseen. Sanoinkin että, OK kyllä Pauli voi juosta mutta ihan vaan kevyesti noin niinkuin luoksetulona vaan.

Arvatkaa oliko yllätys kun sitten juoksun jälkeen kuuluttaja hehkutti että, Pauli on tehnyt päivän parhaan ajan ! Ajattelin kyllä heti siinä vaiheessa, että takaa tulee muut malit Viti ja kumppanit niin lujaa ja nuoruuden innolla, että ei se Paulin aika kestä. Mutta niin vaan kesti. On se mieletön koira, yllättää aina vaan taidoillaan. Oli hienoa olla "palkintopallilla" ja kerätä mahtavat palkinnot. Ruokaa tuli meillekin yhteensä 22 kiloa(maleille yhteensä jotain 102 kiloa) , keksejä, luita, Orionin tuotteita ym. Ja se tärkein "Nopeimman Koiran titteli".

Pauli oli siis päivän nopeimmassa joukkueessa "Malit ei hevillä häviä" ja Olli pinkoi toiseksi tulleessa joukkueessa "Malin älykäs katse". Ollin juoksu ei onnistunut ihan nappiin. Vieheenlähettäjä hätiköi ja tietty sitten myös Ollin lähettäjä. Olli pääsi juoksemaan vieheen perään kun olin itse vasta puolivälissä. Siinähän kävi sitten niin, että Olli juoksi mut kiinni ja juostiin maliin yht`aikaa. Aika painui päälle 7 sekunnin. Mutta ei se haitannut; hauskaa oli ja voitto tuli kotiin näinkin, yhteispelillä pärjätään. Hieno tapahtuma kaikenkaikkiaan. Tuloksia löytyy sitten myöhemmin www.egu.fi sivuilta.

Kiitos vaan kaikille joukkuekavereille, koirien lähettäjille, kuvaajille - siis ihan kaikille tasapuolisesti !

Tässä vielä kuvat voittaja joukkueesta "Malit ei hevin häviä"

rcvoittajat.jpg joukkue voitto picture by PATTERI

Joukkueiden kakkonen "Malin älykäs katse"

rcjoukkueo.jpg joukkue kakkonen picture by PATTERI

 

1. Malit ei hevillä häviä
* Pauli (Harmaahurstin C´bang)
* Viti (Tulikuuma Ohjaustehostin)
* Vera Helinä (Codi)
* Kivinen (Kutinan Kutina)

2. Malin älykäs katse
* Arto-Petteri (Aras van Joefarm)
* Miro (Miro-Spike van Valesca's Home)
* Tomo (No-how Be My Love Boy)
* Olli (Tulikuuma Oljenkorsi)

3. Kiitävät Kojootit
* Humi-Petteri (Taikatalven Blitzkrieg)
* Tessa (Xilly's Öquerra)
* Cera (Iron Paws Caramel Diana)
* Tuikku (No-how So Me Heaven)