Viimeinen kesälomaviikko on alkamaisillaan :-(... Tuntuu, että vastahan se alkoi.Kiirettä on totisesti pitänyt !! Treeniä, treeniä, treeniä ja vielä kerran treeniä. Sitä se lomalaisen elämä on. Tänään juurikin metsälenkillä mietin, että kyllä tällaisessä "huippu-urheiljoiden" perheessä (enkä todellakaan tarkoita itseäni) on aikataulut todella tiukat. Kun perheessä on huippu-urheilija niin:

-pitää miettiä lenkit tarkkaan, milloin tehdään fyysistä lenkkiä, milloin rentoudutaan yms.

- millainen on fyysinen kunto, milloin hierotaan,onko paikat kunnossa yms.

- mitä ruokaa, milloin, miten paljon. Onko urheilija liian ihava vai liian laiha ??

- mihin kisoihin mennään, mihin ilmoittaudutaan, miten treenataan??

- onko urheilija kunnossa ???

- mitä treenejä / menoja tänään on ??? Miten ehtiä joka paikkaan ??

Tätä se on urheilijoiden perheessä, varsinkin kun on pari moniottelijaa ja jälkikasvua.

Ollia on nyt treenattu tosissaan omiin kyläkisoihin, joka on puntarina siihen, että ilmoitetaanko Olli Rotumestiksiin. Varalla sitten on aloitettu treenata PappaPaulia, että jos Olli ei mene Mestiksiin, niin sitten repäistään naftaliinista Pauli ja mennään sitten sillä. Tuntuu, että käsillä on varsinaiset Ollin Oppivuodet, sillä ongelmia on siellä täällä ja suurimpana nyt jälki. Jäljillä ongelmat on nyt saatu osittain ratkeamaan, mutta ihan veitsenterällä mennään. Tottiksessa kaikki saisi olla paremmin, mutta tasamaanoudossa alkaa treeni tuottaa tulosta pikkuhiljaa. Siinä on otettu käyttöön palkkana "hiha" :-)

Paulilla on jälkeä ajettu ja sehän menee kuin kone !! Tottisteltukin on kerran, ja liikkeet on muistíssa mutta tarkkuus puuttuu. Puruja ei ole otettu, mutta eiköhän niitäkin kohta aleta jauhaa; Pappa pääsee taas "taivaaseen".

Mennä viikonloppuna oltiin taas HurHan leirillä, aiheena peltojälki. Kivaa oli ja tuli pidettyä pieni suojelunäytöskin. Pennutkin osasivat olla leirillä ihan mallikelpoisesti ja ajoivat ahkerasti jälkiä.

Keskiviikkona oltiin sitten kolmen koiran voimin JANKKin agiränkkäreissä. Tulos oli aivan murskaava !!!!! MaksiMölleissä Anu ja Olli ottivat ylivoimaisen voiton nollaradalla ja huippunopealla ajalla. Mimmi oli kolmas ohjaajan tekemän (siis minun) virheen vuoksi. Mutta Mimmi on kyllä KONE, josko talvella uskaltauduttais jo kisaamaankin..... Ja kisaavissa makseissa Pauli ja Anu ottivat myös voiton. Kyllä oli kivaa vaikka vesisade yllättikin ja sen seurauksena on nyt pieni flunssa päällä.

Tulevana viikonloppuna Paulilla ja Anulla on neljä agistarttia Helsingissä, joten toivotaan että nollia tulee !! Tai ainakin hyviä ratoja. Tällä hetkellä ei muuta. Kuulumisia taas viikonlopun jälkeen; toivottavasti HYVIÄ  sellaisia ;-)