Tänään oli sovittu viimeistelyharjoitukset Paulille KWC:tä varten. Teemana oli piilonkierrot maneesissa ja paikkana Riman agilityhalli. Reenit alkoi hirveellä agilityesteiden syrjään roudaamisella. Hikihän siinä tuli, mutta saatiin halliin tilaa. Pienihän se Riman halli toki oli, mutta sopi tarkoitukseen. Asiaa helpotti se, että halli on lähellä ja halapa ja saatiin ostettua tunti harkka-aikaa. Kiitos siis Rimalle. 

Klo 14 saapui paikalle maalimiehen virkaa hoiteleva Esa Tapio ja treenit sai alkaa. Pauli ei aluksi millään meinannut tajuta että otetaan piilonkiertoja; tai siis tajusi kyllä mutta mittasuhteet tuotti hieman hankaluuksia. No, pari kertaa piti ottaa uusiksi ja sitten sujui. Oli kyllä ohjaajassakin vähän vikaa, pitää muistaa malttaa noissa mittasuhteissa että ei etene liikaa eteenpäin. Kun malttoi pysyä kierrettävän piilon "takana" etenemissuunnassa niin hyvin sujui. Tosin, kehua ei voinut poikaa yhtään, se oli Paulille selvä merkki että "vapaa" ja nokka kohti kutospiiloaHuuto Otettiin sitten vielä pako ja selkäkuljetusta ja ne meni ihan OK. Vähän mua kyllä tuleva sunnuntai jännittää, koska ei ole treenattu läheskään riittävästi. Jos Pauli on viettilöissään niin vaikeeta tulee olemaan. Täytyy vaan teroittaa itselle että sunnuntaina meillä EI ole muita tavoitteita kuin NAUTTIA yhdessä tekemisestä !!

Kun hallilla kerran oltiin niin tietenkin piti ottaa Ollillakin kuuden piilon kierrot (eka kertaa ns. kisamaisesti ja vaikeassa = uudessa paikassa). Alku oli hankalaa, Olli ei millään hahmottanut piiloja, se vaan lähti haukkuen mun käden suuntaan, mutta ei kohdistanut piiloa. Pari kertaa alusta uudelleen, niin johan se lähti sujumaan. Kertaakaan ei edes yrittänyt karata kuutos piilolle maalimiehelle ! Siitä olen kyl tyytyväinen, se on niin nöyrä kuitenkin ohjaukselle. Ollilla ei sitten otettukaan muuta.

Lopuksi otin Paulilla vielä vähän tottelevaisuutta, pari noutoa ja jäävät  liikkeet. Ja mikä tärkeitä ETEENMENON. Hauskaa oli ja tuntuu että ihan paikallaan oli tuollaiset maneesitreenit sunnuntaita ajatellen......

Treenien jälkeen mentiin vielä ABC:lle syömään ja juoruamaan. Isot isot kiitokset Niinalle, joka tuli avaamaaan meille hallin ovet ja huomasi siinä sitten kantavansa esteitä ja olevansa tuomarina jne..... Kiitos Niina avunannosta, jos joskus voin antaa vastapalveluksen niin sen olen totisesti velkaaSilmänisku  Iso kiitos myös ET:lle maalimiehenä olosta ja kaikesta avusta tässä KWC projektissa. On todella kiva huomata, että on ystäviä jotka auttavat kun apua tarvitsee. Ilman ystävien apua, tukea ja kannustusta, ei tästäkäään projektista olisi tullut mitään. KIIIIIITOOOOS !

Ja saa pitää peukkuja meidän puolesta sunnuntainakin ! Lupaan tarjota kakkukahvit, jos KWC:ssä hyvin meneeHymy Ja kai Malla on askarrellut ne kannatus plakaatit ja banderollit Kieli ulkona