Vihdoin on päästy reissusta kotiin ja rauhoituttu (lue löydetty toipilaalle mieleinen paikka). Eläinlääkäriin mentiin klo 12.30 ja Pauli sai rauhoituksen. Mömmöt oli hyviä sillä koira nukahti reilussa viidessä minuutissa. Leikkauksen piti olla ohi klo 15 mennessä, mutta ei. Se olikin paljon vaikeampi leikkaus kuin Iven osasi odottaa. Onneksi lääkäri oli taitava ja teki hommat vaikka vähän venähti. Mikrokirurgia oli hallussa ja leikkaus oli onnistunut. Jalasta poistettiin aika iso mystinen pala ja se lähetettiin patologille, jotta saadaan selvyys ja varmuus siihen mikä siellä on turvotusta aiheuttanut. Perjantaina 13. päivä mennään tikkien poistoon ja jatkodiagnoosiin. Päätetään hoidosta sitten kun ollaan viisaampia.

Tässä diagnoosi tämän päivän operaatiosta: " Oikean etujalan kannusalueen mustekalamaisen uudismuodostuman poisto. Toimenpiteen yhteydessä sai nesteitä, antibioottia ja yleis ja paikalliskipulääkkeitä. "Tuossa diagnoosi lyhykäisyydessään. Nyt koira makaa rauhoittuneena vieressäni, mutta jalkaa selvästi särkee. Vikisee ja ei halua olla yksin. Rauhoittuu vain, kun istun niin lähellä että saa pidettyä päänsä mun reiden päällä.

Vielä kaikille ihanille ystäville kiitokset tätäkin kautta mielettömästä tuesta jota ollaan saatu. Ootte ihaniaPusu  Paulilta terveisiä teille kaikille.