Eläinlääkäriin mentiin klo 9 remmi suorana ja vauhdilla. Tänään ei tehty muuta kuin otettiin tikit pois. Hienosti Pauli antoi mm. eläinlääkärin nostaa itsensä pöydälle ja sieltä pois. Jalkaan laitettiin nuolemista ehkäistäkseen jotain erittäin pahanhajuista "myrkkyä", mutta sekin oli Paulin mielestä HYVÄÄ... No, nyt sille karjutaan heti kun vähänkin lipaisee haavaa. Kotona ollaan siis ilman mitään jalkasiteitä, mutta ulkoilulenkeille jalkaan laitetaan vielä viikon ajaksi side ja töppönen suojaamaan haavaa. Niin, ja pari viikkoa pitäsi vielä jaksaa mennä rauhallisesti, tai mun epätoivoisen katseen nähdessään eläinlääkäri lievensi, että niin rauhallisesti kuin mahdollista. Eläinlääkärissä Pauli aiheutti taas huvittuneisuutta ja lääkärikin totesi, että ei toi kyllä kipeä ole ! Toivotaan niin, että oltaisiin "terveiden kirjoissa".

Tänään tilasin sitten ajan sieltä HauMausta, jossa on erikoistunut syöpälääkäri Heikki Putro. Hänen vastaanotolleen menemme torstaina klo 14 ja sitten ollaankin varmaan paljon viisaampia asian suhteen. Vastaanottovirkailija oli tosi mukava ja toivotti "belgipainajaisen tervetulleeksi !Nauru Yritän vielä maanantaina onneani, että jos saataisiin se sperman talteenotto aika tuurilla jo keskiviikoksi, niin sitten olisi kaikki järjestyksessä.

Paulilla kuitenkin tuntuu kaikki olevan edelleen ihan hyvin ja tänään eläinlääkärikin totesi,että ei tässä nyt ainakaan missään akuuttivaiheessa mennä. Se selviää sitten torstaina..... Siihen asti pusuja belgipainajaisilta fanijoukoilleSilmänisku