Tänään vaihdettiin laji agilityyn parin viikon tauon jälkeen ja eilisen Ipoilun jälkeen. Kyse oli JANKKin agiränkkäreistä. Rata ei todella ollut helppo (luulen et Pauli ja Anu teki ainoina nollan ??). Aika ei ollut mikään hirmu hyvä, vaan 9.71 alle ihanteen. Mut se saattoi johtua siitä, että Piipaa oli todellakin kuulolla. Oli niiiiiin ihanaa katsoa parivaljakon menoa; kiitos Anulle kun jaksaa tahkoo Paulin kanssa vaikka tulevaisuudesta ei olekaan tietoa. Me tietysti vietiin hallille tulosnamit Paulin KWC kisa menestyksen johdosta ja kiva että karkki maistui !! Ja saatiin taas niin lämpimiä onnitteluja, KIITOS !!!

Myös tytöt, eli Olli ja Mimmi, kisasivat ränkkäreissä mutta niistä radoista ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Toki, molemmat tekivät ihan hienosti parhaansa, mutta rata ei ollut helppo joten virheitä tuli. Siis treenit jatkuu ennekuin uskaltaudutaan likkojen kanssa virallisiin kisoihin.

Illan treenien ohessa pääsivät likat ottamaan myös mittaa toisistaan; onneksi ei käynyt pahasti ! Tästä aiheesta lisää PentuBlogin puolella......