Hei vaan kaikille, jotka täällä vierailee.... Päivitykset ovat jääneet hieman vähiin, joten selitys lienee paikallaan....

Ensinnäkin, oli noiden malinoisien astutustouhut. Parina päivänä kaikki huomio meni heihin, ja onneksi saatiin kaksi onnistunutta suoritusta. Nyt vaan sitten odotellaan, että tuleeko pentusia. Toivomme toivomme, että pentuja tulee, on niin mahtavia koteja tarjolla että ei ikinä !!

Toinen syy, miksi ei ole ehtinyt päivitellä on se, että on pitänyt tehdä ja editoida jotain hemmetin esittelyvideoita Paulista Ruotsia varten.... Nyt kaikki miettii että miksi ?? No, tästä asiasta ei hirveästi vielä kannata pitää meteliä,mutta Paulia on kysytty Ruotsiin jalostukseen astumaan yksi narttu ! Mahtavaa sanon Minä ! Alustavasti olen siitä sitten varannut itselleni pennun, siis JOS niitä penneleitä tulee.... Yhdistelmä ainakin on kiinnostava, takaa löytyy mm. A´Tim ! Eli kirettä pitää, ja kun soitto Ruotsista tulee hyppäämme heti Paulin kanssa laivaan ja suuntaamme länsinaapuriin. Näin se elämä heittelee; ensin ei Helmi kelpaa kenellekään ja sitten tulee kyselyitä;-) No, sanottakoon, että Suomeen Paulia EI ANNETA JALOSTUKSEEN, mutta kun Ruotsista kysyy "melkein" sukulainen niin se oli eri juttu. Toivomme, että pentuja saadaan aikaan... Kuulumisia siis tullee tänne :-)