No, ne juhlat vähän tyrehty :-( ikävä kyllä. Ei siis mitään traagista, mutta paikalla ei, ikävä kyllä, olleet kumpikaan agiryhmän vetäjistä eli ei Heidi eikä Minnakaan eikä juuri ryhmäläisiäkään. Minnan ja Heidin puuttuminen oli ikävää siksi, että heidän neuvoillaan tässä on eteenpäin ja kohti tuloksia menty. Siis ISO Kiitos Jankki treenareille Minnalle ja Heidille !!! Ja kiitokset myös Riman Veskulle; sä olet antanut kullanarvoisia vinkkejä tulevalle malinoisin omistajalle !!!!

Kakku teki kyllä hyvin kauppansa. Saapui Jankkin puheenjohtaja Päivikin kakkukahveille ja oli niin mielissäänSilmänisku Erityis kiva oli se, että mun kamu "kotihengetär" Senni saapui kakkua syömään; Senni on niin hyvä koekaniini ja edelleen hengissä Nauru  Kakku oli kyllä ihan hyvää; ei mitään loistavaa mutta ihan OK. Toivotaan, että saadaan pian tarjota lisää !!

Harjoituksista piti ottaa kuvatodisteita, mutta kuvaolosuhteet oli mitä oli, niin kuvat ei onnistuneet :-(  Tässä kuitenkin kuva MYÖS agilityKUNINKAASTA Kieli ulkona

Tässä TOSI kunkku ;-)

Treeneistä ei saatu muuta kuvaa kuin Anun remmien selvittely Nauru

Anu: "Siis, miten tää nyt menee ??"

Pauli: "Hei, koita nyt saada se. Huoh ! "

Ja kun päästiin kotiin oli kungaskin väsynyt ! Ja nukkumapaikaksi kelpasi mun sänky.

On se niin hellyttävä........