Pentusuunnitelmat menivät uusiksi. Kevät pennut siirtyvätkin syksypennuiksi -toivottavasti !!  Mammakoira Olli saa nyt hengähtää hetken ennen uusintayritystä. Kesä Ollilla treenataan uutta lajia, josta ei vielä sen enempää   Aktiviteettejä koirille kyllä riittää !

C-pentue siirtyi siis loppuvuoteen. Suunnitelmana on astuttaa Olli seuraavasta juoksusta joka tullee elokuussa..... Uroksena tullaan käyttämään FIN & S KVA, Pohj.maiden Mestari-06, FH1, TOKO EVL, Agi 2 Harmaahurstin C´Bang eli PAULIA

Tämä yhdistelmä on uusintayhdistelmä B-pentueesta. Pennut ovat kohta jo kaksivuotiaita ja ominaisuuksiltaan jo näyttöjä antaneita. Uroksilla on hyvät ominaisuudet suojelua ajatellen, nartuistakin on potkua löytynyt. Itselläni on Pauli-Olli yhdistelmästä sekä uros että narttupentu - ja molempiin olen tyytyväinen. Tiku on osoittautunut isänsä veroiseksi suojelukoiraksi ja Hilu puolestaan isänsä veroiseksi agilitykoiraksi. Malista on siis moneksi !

Yhdistelmä löytyy Käyttöbelgi.infosta ja lisätietoja saa minulta [email protected]  Yhdistelmän vanhempiin, samoin kuin Tikuun ja Hiluunkin, saa tulla tutustumaan ja siihen tarjoutuu hyviä tilaisuuksia niin treeneissä kuin tapahtumissakin ympäri Suomen !!

Leuka pystyyn ja nöyränä kohti uusia pettymyksiä -- vai miten se sanonta meni