Niin, eilen oli Rimalla jälleen epäviralliset agikisat. Meitä oli ilmoitettu menoon mukaan kolme koiraa Eli kisaaviin Pauli ja Anu ja mölleihin Mimmi ja Minä sekä, yllätys yllätys, Olli ja Anu. Ollille kisat oli ensimmäiset ns. vieraalla kentällä ja melkoisessa ihmishulinassa. Siinä koeteltiin Ollin keskittymiskykyä - ja Anun hermoja.

Mutta ensiksi ne kisaavat. Jari Suomalainen toimi tuomarina ja oli tehnyt kisaaviin vaikean radan; siinä oli vauhtia ja pyöritystä. Ekalla ratakierroksella ei tainnut tulla kuin kaksi nollaa; nekin molemmat Jankkilaisille Stenbergin Santulle Hanilla ja Anulle ja Paulille. Voiton vei kuitenkin Riman oma kisaaja uusintaradan nollalla musta toi on niin epistä, että uusintarata otetaan huomioon; tosin olisihan mekin voitu sijoittaa 5 euroa lisää että Paulikin olisi mennyt uusintaradan, mutta kun ei tapoihin kuulu hinkata niin...... No loppu hyvin kaikki hyvin; Pauli oli palkinnoilla jälleen sijoituksena kolmas. Ja kyllä se Anullekin "maistui" vai mitä mieltä olette??

Illan jo pimetessä oli sitten vihdoin möllien vuoro. Rata oli suht helppo. Mä starttasin ensin Mimmillä. Alku oli jo vaikeahko, mutta siitä selvittiin. Sitten suora putki ja tossua toisen eteen että ehdin viedä Mimmin puomille. Puomilta hyppy, pussiin, hyppy, käännös ja muurille, käännös ja A:lle. Loppusuoralla oli pituus suoraputki, suoraputki ja käännös ja hyppy. Tässä tuli Mimmin ainoat virheet. Huonolla ohjauksella vein sen ohi viimeisestä putkesta ja ohi viimeisestä hypystä. Tulos 10 virhettä.

Anu ja Olli tekivät ihan OK radan. Muutama laajahko kaarre Ollilla oli, mutta oli radalla muutamia hienoja kohtiakin, kuten itsenäiset putkeen menot sekä kontaktit. Tämä oli Ollille lähinnä vain testi siitä, että voisiko sitä jo pikkuhiljaa alkaa ilmoittelemaan kisoihin. Epiksistä tilille tuli 15 virhettä ja pari sekuntia hitaampi aika kuin Mimmille. Mutta hauskaa oli ainakin koirilla; Anulle vaan tuli turhan pitkä ilta kun tuli suoraan töistä hallille. Kiitos Anulle taa agiliidoista; koirilla oli hauskaa !!!!