Aikas mahtaileva otsikko, mutta minkäs teet, kun omistat suojeluKUNKUNSilmänisku Kuvatodiste ja selitys tulee tekstissä myöhemmin.....

Niin, on palattu kotiin viikonlopun riennoista kliseisesti "väsyneinä mutta niin onnellisina". Kotiin päästyämme ei ole ollut aikaa juhlia, vaan arki alkoi heti Mimmin ja Janitan agitreeneillä. Ne treenit menivätkin todella mallikkaasti; ovat tainneet salaa treenata viikonloppuna kun muu jengi oli Ypäjällä. Jokatapauksessa oli ilo katsoa Mimmin vauhdikasta menoa ja Janitassa selvää kehitystä agilityohjaajana. Kyllä mä Janitasta vielä kelpo Ketyn koulutanSilmänisku Ja Malla saa hoitaa seuralaisen / Ketyn virkaa siihen asti !! Mulla siis on elämä mallillaan kun on huippu Kepo ja vielä Ketyjäkin piisaa.......

Nyt yön tunteina on vihdoin aikaa ja rauha paneutua kertaamaan viikonlopun tapahtumia, joten reissuraporttiin siis.

Lauantai 14. maaliskuuta

Päivä alkoi sillä, että vietiin Mimmi Janitalle hoitoon, kun Mali-Mobiili lähti kohti Forssaa ja Ypäjää. Mimmi meni Janitalle todella mielellään; siellä ilmeisesti on parempi hoito kuin kotona ??? Sitten vaan ajoissa kohti Forssan Rantasipi, jossa varmistimme huonevarauksen. Siitä vauhdilla kohti Ypäjää ja KWC-09 tapahtumaa. Mielenkiinnolla seurailtiin näitä sakemanni yhdistyksen touhuja -  välillä pisti vähän ihmetyttämäänkin, mutta mitäs se mulle kuuluu...... Klo 14 oli oman ilmoittautumisen vuoro ja sitten ns. tuomari puhuttelu. Puhuttelusta luoksepäästävyyden tarkastukseen jossa myös tunnistusmerkintä tsekattiin. Saimme jälleen erikoismaininnan erittäin selvästä ja näkyvästä tatuoinnista; sitä muuten kannattaa tulla ihmettelemään seuraavasta pitäjästäkin asti, kuten lauantaina havaittiinYllättynyt  Kaikki meni meiltä "konkareilta" ihan rutiinilla. Sitten vaan odoteltiin BC-3 koirakoiden virallisia harjoituksia. Harjoituksissa oli selvät sävelet, eteenmeno vaan tuotti tuskaa ja hammasten kiristelyä, vaikka saan siitä syyttää ihan itseäni kun en ole liikettä oikein opettanut. Piilonkierrot sitten sujui mallikkaasti ja treenit oli sitten siinä! Hyvillä mielin voitiin lähteä kohti majapaikkaa eli Forssan Rantasipiä. Siellä olikin todella paljon KWC porukkaa ja senhän tietää että hyvä meno ja puheensorina on taattua kun koiraimmeiset kokoontuu. Muistaakseni, me mentiin kuitenkin nukkumaan ihan "ajoissa", kun huoneessa oli nyt Paulin lisäksi myös Olli. Ollihan on vielä kisareissuilla niin noviisi, että oli sitten eka kertaa ihan hotellihuoneessa nukkumassa. Ja hienosti osasi tyttö olla; tarkasti vain huoneen ja valitsi itselleen oma sängyn johon rojahti nukkumaan. Pauli maailmaa matkanneena oli kuin kotonaa. Tässä pari kuvaa kuinka reissuissa ollaan.

KWC008.jpg picture by PATTERI

KWC011.jpg picture by PATTERI

Pakko sanoa, että koirat oli hotellissa todella hienosti. Molemmat osasivat käyttäytyä.

Illalla käytiin hotellin baarissa juomassa parit drinkit ja juttelemassa ihmisten kanssa; kivaa oli, mutta ei onneksi mennyt myöhään. Aamulla herätys olikin jo puoli kahdeksan ja koiranohjaajan nukkuessa kellonsoiton jälkeenkin, tunnollinen KEPO hoiti koirien ulkoilutuksen ja aamutoimet. Kiits Ari ! Sitten aamupalalle ja kohti Ypäjää. Lauantain arvonnassa nostin numron 9. joten aamulla ei ollut kiirettä, lähdettiin kuiteski katselemaan muiden suorituksia.

Sunnuntai 15. maaliskuuta KWC-09 BC-3 KISA

Paulin tottelevaisuus. Ei ollut ihan viettilöissään, mutta teki ihan perus selkeetä tottista. Vaikee oli lähteä liikkeisiin, itku tuli odotellessa kun kerroin Paulille, että nää on sen viimeiset kisat. Toinen siinä sitten tollottaa kauniilla ruskeilla silmillään kieli poskessa et ai ihaks totta. Kyyneleitä pyyhkien lähdettiin seuraamisiin.

KWC013.jpg picture by PATTERI

 Ja tässä lisää kuvatodisteita:

Piipaa seuraa

KWC014.jpg picture by PATTERI

Ja tässä saksalaisen tuomarin katseen alla

KWC015.jpg picture by PATTERI

Ja teki Pauli hyvät jäävät liikkeetkin. Ensin istuminen.

KWC018.jpg picture by PATTERI

Sitten maahanmeno ...

KWC019.jpg picture by PATTERI

Ja vielä seisominenkin...

KWC020.jpg picture by PATTERI

Tasamaanouto OK.

KWC022.jpg picture by PATTERI

A-estenouto OK

KWC024.jpg picture by PATTERI

Tottis oli ihan siisti, ei mikään erikoinen. Vietittömyys vaivasi ja pari isoa virhettä. Ohjaajan epäröinnin seurauksena Pauli karkasi hyppynoutoon. Tästä saan syyttää ihan vain itseäni, mitäs menin miettimään että heitänkö vai enkö heittäis. Ja toinen virhe oli eteenmenossa, Pauli lähti hyvin kunnes pysähtyi ja alkoi katsomaan missä olisi palkka. Ja sitten seisomaan ja katselemaan minua. Lopputulos tästä liikkeestä puuttellinen. Harmin paikka, mutta mitäs en ole opettanut liikettä kunnolla. Koira teki sen mitä sille on opetettu. No, oli kuitenki ihan tyytyväinen, Pauli teki kaikki liikkeet ihan OK ja pisteetkin oli vielä ihan kelvolliset eli 88. Muillakin koirakoilla näkyi hieman talviterä; lukuunottamatta Antti Ahtolaa ja Troyens Osmoa, jotka tekivät päivän parhaan tottiksen pistein 95. Taputukset heille !!

Puruosuuteen mentiinkin sitten vietillä. Jouduin antamaan alusta asti aika kovat käskyt, kun herra "suojelu kunkku" oli aika jääräpään oloinen. Onneksi mulla on nyt jo ohjaajana niin paljon kokemusta, että pystyin pitämään pään kylmänä ja ohjaamaan Paulia oikein. Kisassa näkyi muutamia suorituksia, joissa ohjaaja olisi voinut kokemuksellaan auttaa koiraa ja saada paremmat pisteet. No, heillä on aikaa kisailla ja oppia. Tässä pari kuvaa Paulin suojelutouhuiluista 93 pisteen verran. (oli muuten päivän paras suojeluosuus !!!)

Piilolla haukkuminen.

KWC027.jpg picture by PATTERI

Pauli ja maalimies Takkinen sekä tuomari.

KWC032.jpg picture by PATTERI

Pauli vartioi "tosissaan" ISONA miehenä ??

KWC030.jpg picture by PATTERI

Pauli ja maalimies Koskinen teutaroi

KWC035.jpg picture by PATTERI

Oli kyllä niin hieno fiilis päästä taas kunnon kisoihin kisaamaan. Järjestelyt ja tunnelma oli loistavia.Oli ihanaa, että meillä oli niin paljon kannattajia katsomossa sekä se, että näki niin paljon vanhoja tuttuja. Meillä oli kiitettävästi omia "Faneja" katsomossa. Tässä ehkä pari fanaattisinta, mutta muuten ihan normaalia ihanaa ihmistäSilmänisku siis huomioikaa noi ilmeet; ihan kuin olisivat nähneet "Jumalan".....

KWC012.jpg picture by PATTERI

Ei vaineskaan; on ollut niin ihanaa saada tukea kavereilta tässä inhottavassa tilanteessa. Sielunkumppaneita on löytynyt ja heidän kanssaan on voitu vuodattaa kyynel pari. Kiitos Malla; ihanaa miten sä olet hurahtanut tähän moulinex touhuiluun........

Tässä kuitenkin vielä pari kuvaa päivän saldosta joka ei ollut ollenkaan huono; PAULI NIMITTÄIN NOUSI VAHVALLA SUOJELUOSIOLLAAN (jälleeen kerran) KISAN KAKKOSEKSI, eikä se voittokaan ollut kuin sen hyppynoudon päässä..... Nyt ihan vähän harmittaa.... Silti, palkinnot oli todella hyvät kuten kuvasta voitte havaita..

KWC048-1.jpg picture by PATTERI

Näiden materiaalien lisäksi vielä 300 euroa käteen. Eli kyllä kannatti tulla kisaamaan !!! Suosittelen kyseistä tapahtumaa muillekin, jotka haluavat ns. isojen kisojen tunnelmaan.

Tässä vielä mä ja mun SUPER KOIRA PAULI "The King "

KWC046-1.jpg picture by PATTERI

Nyt kello tulee jo kohta yksi yöllä. Pitänee mennä nukkumaan..... Kiitos kiitos vielä kaikille hengessä mukana olleille ja onnitteluja paiskanneille. Erityis speciaalit; ET, JENNI, muu ITUn porukka, NIINA, SEPPO, ARI "The KEPO", kisa MOLARIT ja KWC henkilökunta, KRISTA ja erityisesti AKE, joka on Paulin rakentanut näin mahtavaksi suojelukoiraksi !!!

Malla vähän lupaili videoita suorituksista, joten niitä tullee tänne sivulle pienellä viiveellä......

Ja tästä matka jatkuu kohti ensi sunnuntain agiltykisoja. Mennään niin pitkään kuin terveyttä riittää !!!