No niin, on jääny päivitykset hieman vähiin Kerronpa nyt lyhyesti mitä on tapahtunut ja mitä tullee tapahtumaan.

Koska tänä talvena on ollut paukkupakkaset ei olla pahemmin viihdytty treeneissä. Pennut ovat eläneet kuin "pellossa" ja alkavat nyt koetella hermoja. Tapakasvatus on tosin aloitettu eli remmissä "nätisti" kävelyä yritellään.

Maneesissa on alkanut Ollin purutreenit ja kerran ollaan jo oltu pureskelemassa. Sillä rintamalla ei mitään uutta, hektinen on tauon jälkeen, mutta tasaantunee kun treeniä tulee lisää. Hilun kanssa olimme Riman pentueagilitypäivässä ja voi vitsi oli kivaa. Aluksi meni tovi kun kaikkea kamalaa piti kovastikin pelätä ja jännittää, mutta Lotan ja Lauran avustuksella lukko aukesi ja Hilu tykästyi lajiin ja varsinkin siihen target-kuppiin Siellä mentiin putkea, paria estettä ja sylkkärikäännöskin tuli molemmille tutuksi.

Suurin muutos mitä on tapahtunut on se, että rivitaloasunto laitettiin myyntiin ja se menikin heti kaupaksi. Luovutus on tammikuun lopussa ja nyt sitten pakkaillaan ja muutetaan tavaroita. Huomenna on tarkoitus tehdä kaupat uudesta asumuksesta eli pienestä, vanhasta mutta idyllisestä omakotitalosta Kärkölän kunnassa.  Kun pennut on kasvaneet niin tuli selkeesti lisätilan tarve. Kun sopiva talo osui kohdalle ja kaikki loksahti muutenkin niin sitten päätös oli sitä myöten selvä. Kesällä on tarkoitus sitten tehdä remonttia ym.  sekä tärkein eli koiratarhat Uuteen asuntoon pääsemme ilmeisesti helmikuun  alkupuolella joten muuttokiireet vaan jatkuu. Todennäköisesti  aika menee siinä muutossa ja koirat ja harrastus jäänee nyt keväällä hieman vähemmälle.  Selityksen makua, mutta elämä on !