Hyvin huomaa että kevät ja pikkuhiljaa kesäkin on tullut. Mistä sen huomaa -- no siitä että koirien kanssa menot sen kun vaan lisääntyy ja kiire yltyy. Viime viikkojen aikana on ollut melkein minuutti aikataulu. Parhaimmillaan on viikon jokaiselle illalle ollut koirameno, joillekin illoille jopa kolme :-)  Ollilla on kisattu huono kolmostulos Tokon AVO luokasta, Tiku tehnyt BH:n, Hilu on kohta agilityssä kisavalmis, Pauli jatkaa edelleen kisaamista agissa ja normaalit treenit kaikilla koirilla tähän päälle. Lisäksi tulee vedettäväksi pyydetyt koulutustilaisuudet niin koirakerhoille kuin eri leireilläkin.

Eilen illalla oli vuoden ensimmäinen tuomarointitehtävä Hämeenlinnassa. Kokeeseen starttasi viisi koiraa, joista lopulta kolme sai tuloksen. Vielä näkyi että alkukautta mennään ja suorituksissa näkyi pientä haparointia. Treeniä, treeniä vaan, niin johan alkaa näyttää hyvältä !

Tulevasta sen verran, että toivotaan kovasti Ollin ja Topin maalimiehen parantumista, jotta päästäisiin treenaamaan niintäkin. Nyt olen Topin kanssa tehnyt lähinnä hallintaa ja Olli  on keskittynyt tokoiluun. Jäljestää pitäisi nyt paljon niin Tikun kuin Ollinkin kanssa - jos meinataan molempien kanssa vielä syksyllä kokeisiin mennä....  Olli on myös menossa TOKOn SM kisoihin JANKK:n riveissä. Tämä asettaa kovasti paineita  ohjaajalle, emme halua mennä sinne näyttämään huonoa osaamista vaan tarkoitus olisi saada optimaalinen suoritus juuri tärkeään kisaan. Aika näyttää miten suunnitelmat onnistuvat ;-)

Lauantaina on koiruudet menossa hieman vapaamuotoisempaan koettelemukseen; olen nimittäin ilmoittanut Tikun, Paulin ja Ollin PD soveltuvuuskokeeseen. Samalla voisin ottaa Topin ja Hilun mukaan tutustumaan lajiin.

Kaikenlaista tässä siis on. Onneksi kesäloma alkaa parin viikon päästä - silloin on toivotavasti enemmän aikaa taas treeneille !!