Kevään varma merkki on se, kun pääsee peltojäljelle. Ja tänään se tapahtui, korkkasimme peltojälkikauden. Hullun hommaahan se oli; pelto oli paikoitellen aika märkä.... kenkiin tarttui ne tutut 10 kiloa painavat multapaakut, koirat ja vaatteet oli ihan hirveen näköisiä - mutta hieno fiilis silti Hymy Oli lämmintä eikä tuulen virettä; ihanne olosuhteet siis noin muuten. Nameina oli keitettyä maksaa ja kyllä ne maistui. Koirat nautti ihan hulluina ja olivat kun ei olisi taukoa ollutkaan. Pauli Paappana meni ku juna, ei se edes syöny kaikkia nameja, jälki on tärkeempi. Esine ilmaisut oli vähän hitaat, mutta meni maahan kuiteski. Kulmat se ajo kuin kiskoilla, tosi hienosti !! No, onhan se vanha tekijä. Tän päiväinen jälki oli kuiteski aika lyhyt; vähän sellainen terapiajälki, saipahan tehdä jotain mistä tykkkää. Kyllä me Paulin kaa ajetaan jälkiä, vaikka ei se enää kisoihin menekään.

Ollille tein vähä pidemmän jäljen, jossa oli yksi kulma ja kaariosuus, esineitä kolme. Kyllä oli Ollillakin hyvin muistissa mitä pellolla tehdään ! Kulma meni OK, esineet oli SUPER, mutta kaariosuus oli vähän vaikeen oloinen. Hyvin kuiteski teki itsenäisesti töitä ja selvitti sen kunnialla. Treeniähän Olli vaatii, se on selvä juttu. Vielä näkee vanhat "ongelmat" eli kun selvittää vaikeen paikan ja paine häviää, niin vauhtia tulee liikaa ja siihen pitää puuttua. Samoin Ollia pitää alkaa opettaan niihin kolmosen jälkiin; pituutta reilusti lisää, häiriöitä, kestävyyttä ja itsevarmuutta meille molemmille ! Onneksi meillä on aikaa rauhassa treenailla, kun ei päästä nyt kisoihinkaan.

Tänään mä nautin taas koirien kanssa touhuilusta. Oli niin siistii kävellä perässä ja katsoa kun ne nuuskuttaa menemään.  Ilma oli tosi hieno; lämmintä eikä tuullut yhtään, mitä sitten että koirat oli yltäpäältä mullassa ja samoin ohjaaja. Kotiin ku päästiin ni kaikki vaatteet suoraan pesukoneeseen ja koirat lumipesun kautta kotiin. Nyt ne maakaa ihan raatoina tossa lattialla. Olipa niin SUPER SIISTI päivä, ajatuksena päälimmäisenä: milloin mentäis seuraavan kerran.... ?? Veikkaan, että sunnuntaina me ollaan taas pellolla;D Siitä sitten kuulumisia taas tulee tänne. Nyt vaan kaikille; nauttikaa vapaista ja hienoista kevät keleistä. Ulkoilkaa koirienne kanssa ja nauttikaa yhdessä olosta  !!