Niin, Järvenpäässä Paulilla pitkästä aikaa kaksi agi starttia. Anu ja Pauli ei ollu taas kolmeen viikkoon treenannu, joten ei ollu odotukset korkeella. Siitä lähdettiin, että hylkäyksiä ei saa tulla.

Eka rata oli Kati Valan käsialaa ja näytti kyllä extra vaikealta. Siinä oli vaikea alku ja niitä mutkaputkia mistä ne hyllyt helposti tulee. Ihanneajaksi tuomari määritti tasan 50 sekuntia. Pauli lähti kahdentenatoista radalle eikä silloin vielä ollut tullut nollia, paitsi kaksi yliaika nollaa. Rata oli vaikea ja Anu otti sen ns. varman päälle. Hienoa menoa, vain yksi vähän liian pitkäksi mennyt kaarre. NOLLA radalta JIHUU, mutta mutta seitsemän kymmenystä yliaikaa Yllättynyt Se oli se pitkä kaarre tai puomin alasmeno,  jossa Anu joutui himmaamaan kontaktilla. Perhana että harmitti !! Tuli kisasta sitten yksi ihan oikea nollatuloskin, joten Pauli ja Anu olivat sitten kakkosia. Ei me kauaa jaksettu surra, oli se niin hieno rata Paapalta. Tytöille siis mokkapalat ja Paulille lihapullia ja pieni lepo ennen seuraavaa starttia.

Toka rata olikin sitten paaaljon helpompi, vaikka siinäkin tiukka ihanne aika. Alku oli Anun mielestä muka vaikea mutta höpsis, hienosti meni. Radan perällä oli sitten sellainen kaarrehyppy ja sieltä harmillisesti riman pudotus, muuten siisti ja puhdas rata ja reippaasti alle ihanneajanPusu Paappa oli siis iskussa; niin kuuliainen että !!

Radat on mulla nauhalla, mutta en saa niitäkään tänne nettiin. Perhanan uusi videokamera; todella näppärä ja kätevä kapistus kyllä, mutta vaatii hieman perehtymistä. Odotelkaa vaan, kyllä ne radat tänne vielä tulee, oli ne niin hienot suoritukset. Nyt pari viikkoa lepoa ja treeniä ja sitten kolme starttia Janakkalassa. Se onkin kova paikka kun en itse pääse ratoja katsomaan. Mä olen töissä ja Anu ja Pauli lähtee kisaan ihan kahdestaaSilmänisku

On se Paappa ihan mahtava koira !! Toivottavasti lapsistaan ympäri Suomen tulee samanlaisia KONEITA !