No niin, reippaasti on vierähtänyt aikaa viime kirjoituksista. Ahkeria ollaan oltu niin treeni-, työ- kuin muilla rintamillakin. Projekti eli koiratarha on saatu valmiiksi ja kyllä siitä tuli HIENO ! Helpottaa oloa huomattavasti kun voi laittaa koirat tarhaan mellastamaan.

Treenailtu on säännöllisesti ja ahkerasti; maanantai-torstai purutreenit Hyvinkäällä niin Paulilla kuin Ollillakin. Paulille on tehty edelleen hallintaa, piilonkiertoja, selkäkuljetusta ym. Olli puree jo kisahihaan, opetetaan rauhoittumaan otteeseen ja hallintaakin tehdään. Olli on mennyt hyvin eteenpäin, sen voi jo  päästää kentällä irti :)

SM kokeisiin on enää kaksi viikkoa aikaa, paniikki  alkaa hiipiä vaikka Paulilla ei mitään ongelmia olekaan. Mökki on varattu jo hyvissä ajoin Nallikarista ja Ouluun suunnataan viikkoa ennen kisoja vähän lomailemaan. 11. päivä on tarkoitus käydä tekemässä viimeistelyt WMC:n BC päivällä Riihimäen raviradalla. Kiva että on tuollainen tilaisuus.

Ja tänään (heti kun töistä pääsee) aamulla on tarkoitus lähteä Ollin kanssa Hyvinkäälle RotuRaceen juoksemaan kilpaa pikamatkalla. Harjoituksissa Olli tempaisi ihan OK ajan, 6,87 ja syttyi ihan hyvin vieheeseen. No, sillä ehkä on pikkuisen saalisviettiä.....

Ja Mimmilläkin alkoi viikko sitten juoksu, toivottavasti Pauli ei mene juoksusta ihan sekaisin. Ja Ollikin tässä varmaan aloittelee juoksua, likoillahan oli viimeksikin juoksut yht´aikaa. Mimmi menee juoksun aikana niin "sekaisin" että olemme tuumineet (ja Eevaltakin luvan saaneet) steriloida Mimmin tämän juoksun jälkeen. Mimmi nimittäin hyökkäsi viime sunnuntaina Ollin päälle ja saikin sitten ite "osuman". Onneksi ei mitään hirveän vakavaa; antibiottikuuri ja haavan puhdistusta.

Tässä vielä tulevien tapahtumien listaa:

4.8 Rotu Race klo 8.30

11.8 BC-päivä

18.-19.8 Sm kisat Oulu, suojelussa 13 kilpailijaa

25.8 Mimmillä Tervakosken KV näyttely

1.-2.9. turistiksi SPL suojelu SM:n Vantaalle

6.-7. 10. Belgien IPO rotumestaruus Mäntsälässä; varmasti ollaan ainakin katsomossa, kisaaminen Paulin kanssa siellä on vielä harkinnan asteella. SM:at antavat suuntaa tuleviin kisoihin.........