Eilen oli todella pitkä ja raskas päivä. Aamu alkoi soitolla eläinlääkärille. Oli aika viedä Arex viimeiselle autoajelulleen.

Ilma oli kaunis,lämmin ja aurinkoinen. Norah Jones`n musiikista nauttien lähdin Arexin kanssa ajelemaan. Autoajeluthan ovat aina olleet Arexin mielipuuhaa ! Ajelimme päämäärättömästi kymmeniä kilometrejä. Kävimme mm. jäätelöllä, haistelemassa metsän keväisiä tuoksuja, juomassa järvivettä; jättämässä toisillemme hyvästejä kaikessa rauhassa !

Yli 12 vuotta Arexi on ollut mukana elämässä. Elänyt todella tervettä koiran elämää; ainoat eläinlääkärireissut ovat olleet tappelujen jälkeisiä tikkauksia. Vaan viime aikoina oli fysiikka alkanut pettää. Takajalat alkoivat olla aika voimattomat. Päätös viimeisestä matkasta tuli kuitenkin yllättäin ja oli raskas, kuitenkin sen olen koiralleni velkaa. Reilut kaksitoista vuotta sitten Arex syntyi käsiini ja eilen lähti pois luotani käsieni silitellessä jo harmaata turkkia. Vie Arexi  Remolle terveisiä sinne sateenkaarisillan taa !

Kiitos Niinalle  ja Vesalle.                                                                         

 

JUSARD`S AREX    26.12.1994 - 18.05.2007

AREXPOSEERAA.jpg

" Feeling tired, By the fire. - The long day is over

The wind is gone, asleep at dawn, the embers burn on.

With no reprise, the sun will rise - The long day is over. " 

-- Norah Jones --