Juurikin soittelin ELL Jan Ivenille tästä Pauli asiasta. Sovimme, että perjantaina leikataan Paulilta se kannuskynsi ja varvas sekä mystinen patti kokonaan pois. Siinä saadaan tehtyä kaikki vaadittavat jutut yhdellä nukutuksella eli saadaan patti pois (oli se nyt sit mikä vaan) ja saadaan ne koepalat = saadaan sitten myöhemmin patologilta varmuus ja selvyys siihen et mistä tässä on kyse. Operaatio sinänsä on ihan pikku juttu, mutta kun se patti on niin iso, niin on vähän ongelmia nahan riittävyyden kanssa eli saadaanko reikä sit umpeen.....

Joka tapauksessa näin on parempi; jos siellä joku pahalaatuinen kasvain on niin mahdollisimman pian pois se Paulin systeemistä ! Toipumiseen menee varmaan muutama viikko ja taas täytyy yrittää hillitä Paulin menohaluja, joka tunnetusti on vaikeetaSilmänisku Ja sit kun operaatiosta on toivuttu, niin koitetaan agiliitoja sit yhtä varvasta kevyempänä.

Loppuun vielä mielettömän suuret kiitokset kaikille ystäville, jotka ovat uutisen kuullessaan lähettäneet tsemppiviestejä. Kiitos hurjasti. Paulilla tuntuukin olevan oletettua suurempi FAN CLUBNauru ja lempinimiä piisaa... Pidän Teidät kaikki ajantasalla tämän Blogin välityksellä. Siis perjantaina klo 12 marssimme eläinlääkäriin ja leikkaukseen. Sen jälkeen tulee lisätietoa. Pitäkäähän perjantaina peukkuja pystyssä !!!

Tässä vielä kuva potilaasta ja rakkaasta pallostaKieli ulkona