Eka vuorokausi Ruotsissa on kohta täynnä ja olen tyytyväinen että tultiin. No "NE" säpinät on ollu aikas pienessä mittakaavassa, mutta erään asian olen nyt huomannut. Pauli, joka on ollut aggressiivinen koko ikänsä muita koiria kohtaan onkin ihan sosiaalinen. Se ei ole pörrännyt Petelle yhtään ja ensirähinöiden jälkeen ovat Cristankin kanssa niin samaa laumaa että jo ihan hymyilyttää.... Kuvia on otettu paaaljon ja niitä tulee sit blogiin myöhemmin.

Vähän eilisestä matkasta.... Matka laivalla meni hienosti, kuten tiesinkin. Maarianhaminassa sitten oli pakko suorittaa vähän "alusta" ja liikkumistestausta. Käveltiin kansilla edestakaisin ja mentiin yhdet pahat raputkin edestakaisin. Näistä laitan tänne myöh. videomateriaalia.

Laivalla oli paljon ihmisiä ja se hytti jonka olin varannut olikin mennyt. No ei se mitään, sain sitten paremman hytin ja vielä 6. kannelta ;D Ei siis valitettu ! Ihan ekaks me mentiin nukkumaan ja samaan sänkyyn tietty. Klo 12 asti nukuttiin, sitten kauppakierros, reissumies ja kahvi ja sitten sitä tyhmää odottelua että oltaispa jo perillä ! Paulille ostin laivalta heti Muumipallon leluksi ja sillä se sitten leikki. Ateriointi laivalla hoitui hienosti; mä hain meille yhteisen annoksen cafeteriasta ja syötiin romanttisesti hytissä. Mä söin kanaa ja perunamuusia ja Pauli söi leivitetyn kalaleikkeen, lihapullia ja muusia - ja syötiin tietysti samalla haarukalla ;D Ruuan päälle mulle olut ja Paulille vettä ja meille yhteisesti pienet torkut.

Sitten lopulta kun oltiin satamassa moikattiin Tiina ja Pauli kävi pissalla. Ajettiin Uppsalaan (joka on Ruotsin neljänneksi suurin kaupunki) ja näytettiin koirat toisilleen. Siinä tuli ensin perkeleelliset rähinät, mutta pian Paulilta pystyi ottaan kopan pois. Sen jälkeen ne on olleetkin toistensa ylimpiä ystäviä, mutta astutusmeininkiä ei ole ollut :-( Toivotaan nyt että tästä jotain tulisi, sillä Crista on tosi kiva koira, josta mielelläni ottaisin pennelin !

Tänään varasin jo paluumatkan ja se on to-pe välisenä yönä. Että ennen sitä pitäisi tapahtua muutakin kuin perässä kävelyä.... Mutta palaillaan näihin myöh !