... enemmän kuin pitkään aikaan ! Tänään on hermo ollut tosi tiukalla; Kepo parka on saanu tosiaan kärsiä. Tiukkoja kommentteja tuli kun yhdessä perinteisesti ennen isoja kisoja siivottiin koko auto. Nyt on taas tavarat järjestyksessä ja auto puhdas !! Sillä välin kun Kepo imuroi autoa kävin minä Paulin ja Mimmin kanssa puolen tunnin metsälenkillä. Saivat koirat juosta vapaana metsässä, toivon että se teki hyvää Paulin lihaksistolle....

Auton siivouksen jäkeen laitettiin ulkotarhaan lisävahvistusta pentuja varten; siinä ihan hiljakseen lisäiltiin tiuhempi silmäistä verkkoa.... Kaikki hommat saatiin kuitenkin tehtyä.

Nyt herätyskello on laitettu aamulla soimaan klo 07.30 että ehditään ajoissa Hyvinkäälle. Mua kyllä siis tosiaan jännittää - jopa pelottaa !! Toivon niin paljon, että Pauli selvittäisi huomisen jäljen, pisteistä viis...

Ja karsintoihin ei sitten ilmottauduttu !! Toisaalta, voipi olla että Pauli pääsee kuitenkin näyttämään muille miten ne C-osan liikkeet pitäisi suorittaa, eli on ehkä siellä sit lauantai aamuna ns. nolla koirana !!!

No, nyt mä yritän saada nukuttua edes muutaman tunnin...varmaan jäljestän unissani koko yön. Kun ei nyt olis mitään hirveitä painajaisia ! Peukuttakaa Paulille huomenna !!!