Viime viikonloppuna oli Vihdissä jälleen IPO MM-2010 projektin maalimiestilaisuus. Olimme saaneet kutsun saapua harjoituskoirakoksi ja pakkasinkin mukaan molemmat koirat ja hain vielä Mallan ja Väinönkin Helsingistä mukaan. Reissusta oli tarkoitus tulla koko viikonlopun kestävä "leiri", mutta sääolojen ollessa lauantaina todella kurjat, päätimmekin lähteä lauantai-iltana kotiin. Hirvittävässä räntäseteessa vein Mallan ja Väinön kotiin ja lähdin itsekin ajelemaan kotia kohti. No, matkalla piti tietenkin pysähtyä oman treeniryhmän treeneihin ja treenata tietty Nauru Ollille tehtiin pieni palauttava treeni. Lopulta olin kotona klo 21 ja saunan jälkeen nukahdinkin sohvalle TV auki.

Lauantaina Vihdissä Pauli sai uurastaa kunnolla, se teki kolme kertaa kolmosen liikkeet ja NAUTTI. Kaikki meni kuin oppikirjassa, kyllä Paappa osaa. Olli teki kerran kolmosen liikkeet ja siinä tulikin yllätys. Hallinta läpi liikkeiden oli OK, mutta paossa Olli sai huonon otteen, kuormittui siitä ja "liimasi" kiinni. No, irrotti toki toisella käskyllä, mutta tätähän se on vähän lupaillut. Ollilla on irrotukset vähän tahmeita, se kun tykkää taistella..... No, vauvaloman jälkeen laitetaan sitten asia kuntoon; olen sata varma, että Akella on keinot tähänkin ongelmaan.

Sunnuntaiaamuna tuntui että kello soi aivan liian aikaisin, väsytti ihan vietävästi ! Ei auttanut kuin vääntäytyä ylös sängystä, sillä piti mennä tsemppaamaan Suvia ITUn BH-kokeeseen. Onneksi ehdin ihan alkuun asti ja näin kaikki suoritukset. Suvi oli heti toisessa parissa ja olin varma että läpi menee. Ja menihän se, ja vielä upealla suorituksella ! Onnea vaan !! Itse hyörin pyörin henkilöryhmässä. Pauli joutui yllätykseksi vielä nolla koiraksi ja siinä suoritettiin sitten vielä BH:kin. Ja hyvin meni, ei tosin mennyt maahan kuin toisella käskyllä...... Hyvin seurasi ja ilme oli sellainen kuin pitääkin...

Hyvinkäältä sitten ajettiin vielä Vihtiin jatkamaan maalimiesten testaamista. Pauli sai/joutui jälleen urakoimaan puruja oikein kunnolla,  mutta hyvin se jaksoi ja intoa riitti !! Tällaiset tilaisuudet ovat tosi kivoja näille eläkeläiskoirille, pääsevät vähän päästelemään höyryjä !! Tilaisuuden lopuksi oli kouluttajilla palaverin paikka, miettiessään ketkä maalimiehet jatkavat MM-ryhmässä.......

Ja pidettiin siellä vähän muitakin palavereja....

Tässä näitä maalimiehiä odottamassa päätöstä.

Ja lopulta IPO MM 2010-ryhmään valittiin: Janne Takkinen, Ari Saari, Esa Tapio, Jari Laakso, Jari Viitaniemi, Juha Korri, Tomi Mönkkönen ja Teuvo Koskinen. Onnittelut osaaville maalimiehille !!

Tässä kuunnellaan lopullista päätöstä ! Hartaan näköistä porukkaa.

Oli reipas viikonloppu. Auton mittariin kertyi kilometrejä 399 ja paljon saatiin treenejä. Jee, kesä tulee ja leirit !