Tässä on nyt pari kuukautta treenattu Ollia vetohiihtokoiraksi. Operaatio mahdollistui ihanien vanhojen ystävien avulla, kun löyti huippuhiihtäjä  Testihiihtojen jälkeen koko porukka sitoutui ja sovittiin, että treenataan ja mahdollisesti ilmoitetaan Olli Rotumestaruuksiin 12. helmikuuta Hämeenlinnaan.

No, kisat on sitten tulevana lauantaina  Tulossa on suurenluokan kisailut sillä ilmoittautuneita koiria on huimat 83 kappaletta. Belgejä kuulemma noin 24 koirakkoa. Ollin treenit on menneet ihan hyvin, joitain pikku säätöjä on tietty ollut, mutta hiihtäjä on pääsääntöisesti ollut tyytyväinen. Olli juoksee hyvin tyhjään (siis edessä ei toista koiraa), ohitukset on sujuneet alusta asti hyvin ja ylämäkitreenit ovat onnistuneet. Ainoa mikä mietityttää on matkan pituus; toivotaan että Olli jaksaa loppuun asti. Myös lähdössä rauhoittuminen on vielä harjoituksen alla. Olli kuumenee aivan liikaa kun se näkee edellisen koiran lähtevän radalle.

Nyt toivotaan että Olli pärjää edes jotenkin, tai että jaksaa edes juosta kunnialla koko matkan maaliin asti. Paljonhan tuossa kisassa on ns. "yllätyksellisiä tekijöitä" ja tuuriakin tarvitaan. Sitähän meillä ei tunnetusti ole juuri ollut. Olli hiihtäjineen joutuu kovatasoiseen seuraan hiihtäessään miehet B luokassa. Siellä on monia aikaisempien vuosien Mestareita. Mutta periksi ei anneta ja parasta onnea ja menestystä toivotaan, tietenkin. Häviämään ei lähdetä vaan kunnon taistelumielellä ollaan liikkeellä  

Alla vielä linkki Ollin eilisiin harjoituksiin. Muuta ei nauhalle tarttunut kuin lähtö, likka meni liian lujaa videokameran linsiille, ei tarkentanut ohi vilahtavaa hahmoa.

http://www.youtube.com/watch?v=G4KkFjpxc60&feature=player_embedded

 Pitäkää  pystyssä Ollille !!