Tammikuu alkaa jo olla lopuillaan, vihdoinkin on talvi; lunta ja pakkasta. Koirat on keleistä ainakin nauttineet ja ihmiset kylmässä värjöitelleet.

Meillä on muutamat viime päivät olleet aika hermoja repiviä. Syy on siinä, että molemmat tytöt tekivät juoksut !! Mimmillä on juoksu ollut yleensä vain kerran vuodessa heinä-elokuussa ja Olli täytti vasta vuoden; joten tavallaan molempien juoksut tulivat vähän yllätyksenä ! Mimmin kasvattaja olisi halunnut teettää tästä juoksusta Mimmille pennut, mutta kun ei oltu vielä otettu lonkkakuvia niin se nytten siirtyi todennäköisesti vuoden päähän. Olli on tarkoitus astuttaa Paulilla joskus 2008 vuoden lopulla tai keväällä 2009. Likat on tarkoitus viedä lonkkakuviin nyt alku keväästä, niin on sitten sekin huoli pois !

Joo, pojat ovat olleet ihan päästään sekaisin nyt kun talossa on kaksi juoksuista narttua; Mimmi jopa tyrkyttää itseään uroksille, Olli ei. Pauli ei nyt ole kahteen päivään syönyt eikä me ihmiset ole nyt nukuttu pariin yöhön kunnolla. Pauli piipittää ja läähättää ja Arex steppaa keitiiössä portin takana ! Rankkaa tämä on, mutta onneksi ollaan jo voiton puolella.

Huomenna, jos pakkanen ei ole paljoa yli 10 asteen, vien Paulin Hämeenlinnaan harjoittelemaan vetohiihtoa !! Ihanaa, kun on "hulluja" halukkaita kokeilemaan miten Pauli lähtis vetämään. Laitan kuulumisia sitten joskus, et miten onnistu .....