.... saa aikaan ihmeitäHymy Tänään aamupäivällä huomasin, että aurinko paistaa ja sisällä ei voi olla. Soitin Niinalle ja pyysin lähtemään jäljille. Puoli tuntia ja oltiin pellolla; siis nopeaa toimintaa. Tarkoitus oli tehdä Paulille sellainen FH-jälkiharjoitus eli piiiiiitkä jälki, ainakin 2 tuntia vanha ja kuusi esinettä. Niin ja harhat tietenkin. Sillä välin Niina tallasi omalla koiralleen semmosen "nuoren" koiran jäljen eli kolme suoraa, pari kulmaa ja namia joka askeleella. Hiki tuli meille kummallekin, mutta mikä FIILIS !! Niina ja Kotko ajoi jälkensä pois  ja ihan OK tuo meni. Niinalle vaan vähän "suunnitelmallisuutta" jäljen tekoon (pääsinpäs taas naputtaan Sori NiinaCool)  Siinä kun Paulin jälki edelleen vanheni, niin tallasin Cristalle yhden suoran ja hyvin se ruotsin ihmekin jäljestä selviytyi.....

1240589292_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240589316_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten mä jäinkin yksin pellolle kun Niinan piti lähteä kotiin hoitamaan sairasta lasta. Onneksi Niina lainasi mulle saappaansa, joilla kävin sitten haahuilemassa Paulin jäljille ne harhat, jätin vielä kepit merkiksi.

Kun jälki oli melkein kaksi tuntia ollut, niin koira liinaan ja menox. Eka suora meni ihan OK, mutta loppupuolella Paulille tuli taas se kumma uskon puute ja alkoi siinä ihan turhaan pyörimään. Vähän "napautin" sitä ja lähtihän se jatkamaan jälkeä. Siitä eka esine hyvin, toka esine hyvin. Piiiitkän suoran päätteeksi tuli kulma vasemmalle, se meni loistavasti, lyhyt suora kulma oikealle OK. Sitten taas esine OK, suoraa ja kulma vasemalle. Sitten vähän eksyi jäljeltä etsi hyvin ja ajautui jäljen vasemmalle puolelle. Luulin että ajaa esineestä ohi, mutta ilmeisesti sai hajun, palasi jäljelle ja just just pystyi ilmaisemaan esineen. Hyvä Pauli !! Siitä jatkettiin. Taas suoraa, sitten huomasin oman harhan (sitä toista en huomannut merkistä huolimattaViaton), Harhat ei siis aiheuttanu ongelmia.... Sitten vielä kulma vasemmalle, kulma oikealle ja piiitkä loppusuora ja viimeinen esinekin nousi hyvin.  Pauli nautti ja niin minäkin; mulla on loistava koira joka vaan jaksaa ja jaksaa !! Nyt pidetään parin päivän tauko ja kehitellään nälkää ja sitten tehdään ihan oppikirjan mukaan se jälki eli vanhennetaan kolme tuntia ja pidennetään vieläkin. Eiköhän se siitä taas lähde. Ollillakin on tarkoitus ajaa vielä pari helppoa jälkeä ennen kuin maha kasvaa liian isoksi, ettei se nyt ihan unohda näitä kisakuvioita !! Tarkoitus kun on, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, vielä loppukesästä kisata !!

Muutenkin on tullut oltua ulkona. Nyt koirat nukkuu umpiunta, Crista mun sängyssä ja Pauli tossa mun jaloissa. Kohta lähdetään iltalenkille ja sitten pakkaamaan reppua. Huomenna on kiireinen päivä; ensin Hämeenlinnaan Paulin agikisoihin, sitten Pauli kotiin ja Mimmi Janitalle hoitoon ja minä Ja Crista lähdetään kohti Turkua ja Viking Isabellaa. Crista lähtee siis huomenna omaan kotiin, jossa Tiina jo kaipailee tyttöänsä. Mä palaan heti sunnuntai laivalla takaisin eli pitäis olla takasin kotona myöhään sunnuntai-iltana. Ensi viikolla meillä sitten vasta JÄNNÄÄ onkin, kun sit pitäis viedä Olli ultraan ja saadaan TOIVOTTAVASTI tietää tuleeko niitä hirveän kovasti kaivattuja malivauvoja !!! Mä kerron salaisuuden; mä olen  melko  varma että kyllä se kantavana onSilmänisku  Mutta ollaan asiasta ihan hissukseen, ultra sit kertoo totuuden.