Käytiinpäs pitkästä aikaa Hyvinkäällä treenamassa; tai oikeammin hakemassa apua tuon Ollin hallintaan. Paikalla oli Kristan ja Aken lisäksi Tabellin Ismo, joten hyviä vinkkejä oli tiedossa.

Ensiksi näytin mitä ja miten olen Ollille yrittänyt seuraamista opettaa. Parin askeleen jälkeen kuului "Ei, Ei , EI " Ja sitten haettiin narupallo ja lähdettiin ihan alusta, siis perusasennosta. Ei yhtään askelta ei mitään, vain suora perusasento. Ja että sekin voi olla vaikeaa !! Ismo onneksi on rauhallisuuden perikuva. Muutama kerta saatiin tehtyä sellainen suoritus josta koiran pääsi palkkaamaan. Nyt kotiläksyksi sitten tuli noin kuukauden ajaksi tehdä tätä pelkkää perusasentoa !

Pauli oli myös mukana mutta siellä ei otettu tottista, poika kun on ansaitulla lomalla. Parit purupainit Aken oli kuitenkin otettava oman "suosikki" koiransa kanssa. Ja todettiin porukalla että otteet on pysyneet täysinä ja hyvinä. Pauli tuntui nyt vastustavankin ihan eri lailla kun on kertynyt tauon aikana pientä ylipainoa. Sen verran lihava Pauli tällähetkellä on, ettei mitkään valjaat mahdu enää päälle ;) No, keväällä alkaa sitten kuntokuuri ja laihis.

Että tämmöisiä nyt viikonloppuna tuli tehtyä. On nää ilmat metkoja; joulukuu ja lämpöasteita ja vesisadetta riittää. Pääseepä ensiviikollakin jäljille !!!!