Jeps ! Tänään oli taas FH jäljen vuoro; se viimeinen treeni ennen kisaa. Paikkana oli sama pelto kuin eilenkin ja samaan paikkaan, mutta peilikuvana tein jäljen . Tänään tein vähän lyhyemmän jäljen, noin 800 askelta. Kuusi suoraa, viisi kulmaa ja neljä esinettä. Jälki vanheni tänään vain kaksi ja puoli tuntia, koska tuolla jäljen iällä ei ole näyttänyt olevan väliä. Nameina keitettyä maksaa ihan siellä täällä. Pakko sanoa, että pelto oli taas todella kuiva ja pölyävä. Harhoja Niina (KIITOS TAASHymy ) tuli tekemään kaksi, tosin siellä oli useita eilisen jäljen harhoja. Ja Niina jäi vielä katsomaan Paulin jäljestyksen (taisi haluta varmistaa että en puhunut eilen höpöjä kun kehuin Paulin jälkeäSilmänisku).

Paalulta Pauli lähti hyvin ja jäljestys oli intensiivistä. Eka harha oli melkein ekan suoran puolivälissä. Pauli ei reagoinut mitenkään ! Sitten eka esine; täysin korrektisti. Siitä jatkettiin, eka kulma täydellinen, toka suora (lopussa eilinen jälki harhana, ei reagoinut) huippu jäljestystä. Toka kulma kuin juna, toka esine korrekti. Nyt piti jo tuuletella. Koko jälki meni aivan täydellisesti, kaikki kulmat aivan huiput ja esineet korrektit (esine etutassujen välissä). tuhina vain kuului kun Pauli jäljesti pölyävällä pellolla. Kulmissa mulla meni kylmät väreet ja nousi pala kurkkuun; se TUNNE !!! Mä tuulettelin pellolla ja Niina tuuletteli tiellä. Tänään Pauli ajoi ehkä elämänsä parhaan jäljen. Tuon tunteen kun saa kokea, se on jotain niin huippua ! Jäljen jälkeen Pauli sai taas kissanruokapurkkinsa, kun me Niinan kanssa vielä ihmeteltiin suoritusta. Toivotaan, että treenit ovat nyt menneet niin, että Pauli tekisi vielä perjantain kisassakin vastaavan suorituksen. Mutta vaikka se FH menisikin pieleen; MÄ tiedän että toi Ukko osaa ja pystyy ihan mihin vaan.

FH:n jälkeen Pauli sai hengähtää pari tuntia ennen agilitytreenejä. Agilityssä ratana oli yksi viime sunnuntain epäonnisista radoista. Sellainen jossa oli putkiansa ja jossa ohjaajakin sai laittaa tosissaan tossua toisen eteen. Pauli teki taas niin sata lasissa, että oli treenin jälkeen niin poikki väsynyt, ettei pystynyt syömään edes lihapullaa Yllättynyt Jäykäksi veti Paapan jalat moinen hiominen, mutta se oli hyvä treeni lauantain agilitykisoja varten. Joten FAN CLUBilaiset saa nyt pitää peukkuja oikein tosissaan; ensiksi perjantaina alkaen klo 9 ja peukuttamista saa sitten jatkaa lauantaina klo 13 eteenpäin, KIIIIIITOS !! Tänään oli taas pakko napsaista pari tunnelma kuvaa agilitytreeneistä. Joten vassokuu....

1242847573_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pian Pian Kiire Kiire....

1242847975_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kepeillä (kieli suunpielessä )keskittyen.

1242848238_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja vielä tämä jos on sitä fiilistä !!

1242848455_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt Pappa nukkuu ja menee unissaa agilityä; jalat käy ja vinkuna kuuluu....

SE ON KONE !!!!!!  Ja oon niin onnellinen, että mulla on tuommoinen otus.