No, niin. Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viimeisten kirjoitusten. Viime kausi oli todella kiireinen ja raskaskin; onneksi treenaaminen tuotti loistavia tuloksia.

Ensinnäkin se, että pääsimme palveluskoirien Suomen Mestaruuskokeisiin oli unelmien täyttymys. Sinne todellakin lähdettiin vain ja ainoastaan tekemään omaa suoritusta ja nauttimaan. Se, että lopputulos oli 5. sija ja ykköstulos, jolla Pauli sitten tuli käyttövalioksi oli jotain aivan huippua !! Luulin silloin että meidän huippusuoritus oli saavutettu, olin niin onnellinen. Yllätykseksemme saimme kutsun Pohjoismaiden Mestaruuskisoihin Porvooseen syyskuussa 2006. Siellä en enää halunnut asettaa Paulille mitään suuria tavoitteita, sillä takana oli jo siinä vaiheessa raskas kisa- ja treenikausi. Lähinnä tulosta lähdimme saavuttamaan.

Kilpailu oli mielenkiintoinen ja todella tiukka. Välillä jo luulin (epäonnistuneen tottiksen jälkeen) että meillä ei ole mitään mahdollisuuksia hyvään tulokseen, mutta niin vain Paulista seppelöitiin Pohjoismaiden Mestari IPO:sta. Ja taas ykköstuloksella !!! Loistava koira todentotta.

Nyt olemme tauolla suojelutreeneistä - treenit alkavat taas ensi vuonna maalis-huhtikuussa. Nyt vielä ajetaan peltojälkeä, koska Suomessa on näin poikkeukselliset olosuhteet. Lisäksi nyt talvikaudella on jälleen palattu  tokon  ja agilityn pariin ja ensi vuoden puolella sitten kisaillaankin. Saas nähdä millä tuloksilla, hauskaa on ainakin treeneissä ollut.

Sitten lauman uusi jäsenemme Olli ! Ollia ei paljoa kesällä puretettu sen hektisyyden vuoksi. Nyt talvella olisi tarkoitus tehdä hallinta kuntoon; se ei olekaan mikään helppo tehtävä.

Ja Mimmi on jälleen aloittanut uudelleen agilityn - ja nauttii valtavasti. Itseasiassa Mimmi on edennyt todella hyvin, kaikki esteet alkavat jo sujua (jos ohjaaja vain pysyy vauhdissa mukana). Mimmin kanssa on tarkoitus startata epävirallisissa kisoissa heti kun niitä lähistölle vaan osuu. Niin, ja kävipä Mimmi syyskuussa 06 luonnetestissäkin. Se oli meille positiivinen yllätys; pisteitä 170 ja hyväksytty. Mimmi käyttäytyi testissä hienosti ja tuomarit tykkäsivät, kun oli niin rehellisesti avoin ja ihmisystävällinen tapaus;)

Tässä näitä kuulumisia näin tiivistetysti. Yritän nyt pitää tätä blogia hieman paremmin ajantasalla !!