Ensi viikko on taas kiireinen. Tiistaina olen varannut sekä Ollille että Paulille ajat fysioterapeutille. Pauli kävikin fyssarilla pari viikkoa sitten ja todettiin, että paikat on aika jumissa. Nyt sitten mennään uudelleen, jotta nähdään miten hoito vaikuttaa. Pauli ainakin tykkää !

Olli ei oireile mitenkään, että olis paikat jumissa, mutta juteltiin Tamaran (=fysioterapeutti) kanssa että olisi hyvä käsitellä Olli nyt kun sille on suunnitteilla pentuja. On sitten paikat kunnossa ! Hauska nähdä kuinka Olli reagoi hoitotilanteeseen, ei sillä että se olisi vihainen tai mitään, mutta kun se ei hirveen mielellään ole paikallaan... Onneksi yks mun kaveri (Malla) lupautui tulemaan mukaan. Haluaa vissiin samalla moikata malejaKieli ulkona

Loppuviikko onkin sitten agilityä; keskiviikkona olis agilitytreenit, mutta voipi olla että ne jää väliin juuri tuon fysioterapian takia. Perjantaina sit Anu ja Pauli lähtee kahdestaan Hyvinkään koiraurheilukeskukseen agilityharkkoihin kun siellä on sitten sunnuntaina kisat !! Oma seuramme JANKK järjestää isot agilitykisat, menoa on aamu kahdeksasta melkein ilta kymmeneen.

Seuraavalla viikolla Pauli menee sit ortopedille, koska sillä on mystinen patti oikeassa etujalassa. Se on kummallinen koska se ei haittaa Paulia mitenkään; ei onnu eikä se ole kosketus arkakaan. Haluan kuitenkin että se tutkitaan. Ja perjantai ja lauantai Paulilla on sitten taas agilityä, Kim Kurkisen tehotreeneissä. Itse olen lauantaina koiria kouluttamassa D&C hallilla Porvoossa.

Että on sitä kaikenlaista.. Ja koko ajan toivotaan, että Olli aloittaisi jo sen juoksunsa että saisi pennuista kiinnostuneille vastattua jotain konkreettisempaakin kuin että " joo pentuja on tulossa.... joskus ... keväällä".  Ihania yhteydenottoja on jo muutama tullutkin; toivon vaan että löytyis niitä toivottuja sijoituskoteja tuleville pennuille. Ja että kaikki saisivat  hyvät kodit, sellaiset joissa koira on ensisijaisesti "perheenjäsen"  ja harrastuskaveri. Näistä pennuista kun tulee "luomuvauvoja",  onhan Pauli mukana hommassa koko ajan ja taatusti koko koiraperhe saa hirmusti huomiota ja hoitoa.