... ylämäkeä, alamäkeä, iloa ja surua !

Eilen illalla oltiin taas Mimmin ja Janitan agilitytreeneissä Rima hallilla. Ajattelin siinä tyttöjen liitäessä ottaa Paulilla vähän pk-tottista. Ajatuksissa on mennä kuitenkin vielä Paulin kanssa KWC kisaan Ypäjälle maaliskuun 15. päivä, ottaen huomioon  TIETENKIN Paulin sen hetkinen kunto. No, tätä varten otettiin sitten tottista, että muistaako se eläkeläinen vielä niitä liikkeitä.

Jo heti "treenin" alussa Pauli riehui ja rempoi siihen malliin, että teloin pikkusormen (se on nyt ihan musta ja kiero). Virtaa ja viettiä oli enemmän kuin on hyväksi..... Seuraaminen oli ihan OK, pikkusen edisti. Istuminen OK. Liikkeestä maahanmenossa jäi innoissaan istumaan, no siitähän se sai sitten "palautetta" ! Tokalla menikin sitten maahan. Seisominen oli hyvä, mutta valmistelevassa osuudessä edisti voimakkaasti. Luoksetulot olikin sitten juttu erikseen. En tiedä johtuiko pelkästään liukkaasta alustasta, mutta päin tuli että pläjähti joka  kerta. Ei sillä ollut aikomustakaan pysähtyä eteen, saamarin porsasNauru Tasamaanouto oli nopea ja Pauliksi yllättävänkin voimakas. Eteenmenossa ei sitten taaskaan mennyt maahan, mutta sehän ei ole uutinen.

Kaikenkaikkiaan oli niin ilo taas tehdä ja touhuta Paulin kanssa. Se siitä niiiiin nauttii ja koska ukko on todettu terveeksi (toistaiseksi) niin niin kauan kuin se jaksaa/kykenee touhuamaan, niin mehän mennään ja touhutaan. NIH Kieli ulkona

Tohon otsikkoon liittyen. Elämä ja ihmisen mieli on kyllä kummallinen.... Vaikka koko ajan on tietoisuus Paulin tilasta, niin kun sitä koiraa katsoo ja sen kanssa on, niin iloa se vaan tuottaaSilmänisku Se halu ja elämänilo, on jotain niin suurta. Nyt mennään näin ja katsotaan miten pitkään saadaan reuhuta....

Se KWC kisa on vielä sillälailla harkinnassa, että jos saadaan vielä yhdet tai kahdet purutreenit (=irrotustreenit) niin sit laitetaan ilmo menemään. Ja sinne kisaan ei lähdetä tekemään tulosta vaan yksinkertaisesti vain nauttimaan, koska se on sitten se viimeinen kisa meille. Ja suurtapahtumaan olisikin hyvä lopettaa Suuren suojelukoiran  uraHymy Eiks ni ????!!!!