Tänään oli rankka herätys; kello soi JO puoli yhdeksän Silmänisku Nää pitkät vapaat tekee sen, ettei millään jaksa nousta aamulla - vaan se herääminen venyy, varsinkin kun Pauli tulee viereen, painaa kuononsa mun solisluun päälle, nenä tuhisee kaulaa vasten ja sit laitetaan vaan silmät kiinni ja naaatitaaan olostamme. Eihän siitä ylös pääse ! No, sit ku taas noustiin niin oliki pieni kiire, siinä unohtui kamera kotiin, joten ei kuvia tällä kertaa (ellei Malla ystävällisesti laita niitä mun gmailiin Kieli ulkona). Kiireen syy oli Leskelän tottissemma SPL ITUn kentällä Hyvinkäällä. No hei, en mä myöhästyny ku pari tuntiaCool  Siellä sitten vierähtikin tunti jos parikin hyvien juttujen (ei niin hirveen hyvien koirien ) parissa. Leskelällä on hyvä huumori ja kyllä se jotain osaakin; kai Silmänisku  Ainakin se on järkevä - onhan silläkin nykyään MALI Pusu No ei leikki sikseen; oli kiva huomata, että samalla systeemillä se Mikakin koiria kouluttelee. Antoi uskoa siihen, että en mäkään nyt ihan paska ole (vaikka on niinkin sanottu....). Mukana touhuloissa oli myös Malla, joka peri koirineen Ollin harjoituskoirakko paikan, kun Olli on nyt niiiiin raskaana et se ei kykeneYllättynyt Malla oli ostanu sikamakeen kameran, jolla mä sain sit räiskiä kuvia.  En mä nyt niin hirveen montaa ottanu; varmaan vaan pari sataa kuvaa.....Toivotaan, et Malla paiskaa mua parilla kuvalla, ni laitan sit heti tänne !

Itun kentältä lähdin malien kanssa peltojäljille. Tallasin Paulille piiiiitkän FH jäljen viidellä esineellä. Siinä ku se vanheni ajoin toiseen paikkaan ja tein Ollille aikas vaikean kolmosen jäljen kolmella esineellä. Se ei vanhennu ku tunnin. Sit ajamaan. Tuuli oli paikotellen aika kova, mutta ei se Ollia haitannu. Kulmat oli sika hyvät ja tarkat samoin esineet. Suorilla sit oli liikaa vauhtia mun makuun. Annoin kunnolla pakotteita, mutta ei Olli niihin paljoo reagoinu. Mutta tuohon vauhtiin pitää kyllä puuttua. Ollin jäljen jälkeen lähdettiin kauppaan ja kun tultiin sieltä kävin tekemässä Paulin jäljelle muutamat harhat. Ja sitten ajettiin (vaik jälki oli vaan 2,5 tuntia vanha, ei vaan hermo kestäny odotella) . Paulin jälki oli sit ihan DIIIIIDAAAA Itku Ekalla suoralla hukkas jäljen tyystin; pistin rekun maahan ja etsin itse jäljen ylös ja sit siitä "JÄLKI PERKELE". Hyvin lähti, hyvä eka kulma. Hyvä toka suora, kulma ja suora. Kunnes taas kulmasta yli että pamahti. Annoin taas vähä "palautetta" että onhan se nyt JUMALAUTA, ettei siihen jälkeen keskitytä !!!! Sitten Pauli vähän paransi jäljen ajon tarkkuutta ja myös kulmia. Loppu meni jo ihan hyvin; pääsin siis kehumaankin Nauru Esineet oli KAIKKI oikein hyvät !!

Hiukan harmitti, että jos se sit kisassa lähtee tuollain "takki auki" puoli huolimattomasti ajamaan, niin vetää kyllä kulmasta yli. Toisaalta tänään olosuhteet oli kyllä vaikeat; pelto oli paikoitellen  kuin betonia ja tosi tosi kuivaa. Ja tuuli toi oman osuutensa asiaan. MUTTA silti, jos Pauli kuitenkin pystyy ajamaan pitkiä pätkiä ihan HYVIN, niin miksi se sitten yht´äkkiä sen jäljen hukkaa.....??? NO, tämä oli vasta jälkiharjoitus nro 4 eli lisää vaan treeniä ja vaikeutta, niin josko se siitä !? Eihän tolle Papalle voi olla pitkävihainen, ku se kuitenkin yrittää ja tuhisee ja tekee kaikkensa mitä pyydetään. Täytyy vaan jatkaa reenejä Silmänisku

Kotona oltiin vasta seitsemän jälkeen illalla ja likaisina kuin mitkä. Kaikki vaatteet pesukoneeseen ja sauna päälle että pääsee pesulle. Sitten on limputeltu koneella ja oltu yhteyksissä pennunostajaehdokkaisiin, joita onkin ilmaantunut ihan kiitettävästi !! Olkaakin ahkerasti yhteyksissä tännepäin.... mutta se pentujako alkaa kuitenkin vasta sitten kun tiedetään kuinka monta narttua / urosta sinne pentulaatikkoon kolahtaa. Sitten ne nopeimmat ja aktiivisimmat "palkitaan" ihka omalla moulinexilla, jonka kanssa mikään päivä ei tule olemaan tylsä. No, nyt noi malit on kyl aika "tylsiä" ku ne vaan nukkuu...taisivat väsähtää päivän treeneis Yllättynyt  Taidanpa minäkin mennä nukkumaan..

Tähän loppuun vielä spesiaalit;

Malla; sä olet ihan huippu ! Nimetkin jo valmiina..... katotaan nyt onks se Sampo vai Bränvin vai Ballantines vai  ehkä Bantzuke Silmänisku vai jopa narttupentu Yllättynyt HÄH !!??

Ja Team Heidi & Mika; työ ootte ihania. Hurahtaneet jo ihan moulinexeihin. Must tuntuu, että vaik ootteki ihan vähä meitä nuorempii, niin tuutte sopiin tähän hulluun jengiin aivan mainiostiCool