Tänään oli toiset maneesitreenit; aiheena purut eli IPO treeni eli suojelu....Silmänisku

Tänään treeneihin pääsi myös Pauli, sillä viime viikon treenit jäi väliin fysioterapiakäsittelyn vuoksi. Tänään Paulilla otettiin vähän piilolla haukkua ja pitkää liikettä. En tiedä johtuiko fysioterapiakäsittelystä vai mistä mutta hypyt ei oikein sujunu entiseen malliin. No, parin kerran jälkeen sekin liike onnistui, mutta jäi vähän mietityttään.... No, onneksi ensi viikolla mennään taas Tamaran osaaviin käsiin, varmaan selviää siellä sitten moni asia.

Ollilla tehtiin taas (ohjaajan pyynnöstä) maalimiehen edessä haukkua korrektimmaksi ja lisää ASENNETTA. Olli toimi ihan hyvin ja hallinta oli HYVÄÄ ! Myös pitkät liikkeet sujui hyvin, niin vasemmalle kuin oikeallekin. Olen tyttöön oikein oikein tyytyväinen.
 
Maneesitreenien jälkeen oli pakko mennä saunaan sulattelemaan jäisiä jäseniä. Ja pian pitää mennä nukkumaan sillä huomenna samaisella maneesilla on agilitykisat ja Paulilla pari rataa edessä. Taas pidetään peukkuja että TULIS NIITÄ NOLLIA !! Päivitellään tuloksia ja selostuksia sitten taas tänne.

Nyt hyvää yötä !!!