Kuten otsikosta näkyy oli Paulilla ja Anulla Kirkkonummella agilitykisat. Kivat pikkukisat joissa sai mahdollisuuden mennä kolme agirataa. Nykytrendien mukaisesti ykkösten radat oli aika vaikeita; muutamia ansoja ja varsinaista kieputusta. Anu on nyt viime viikot treenannut uutta ohjaustyyliä Lindbergin Vesan ja Niinan (Kiitos vaan !) avustuksella. Tyyli on Anulle uusi ns. nopean koiran ohjaustyyli ja aina ei ohjaus mene suunnitelmien mukaan, mutta sitten kun se sujuu niin on kyllä hienoa katseltavaa ! Näiden kisojen perusteella voi hyvällä omallatunnolla sanoa, että Pauli on harpannut parissa viikossa hirmuisen asekeleen eteenpäin; nyt meno jo näyttää aidolta agiliidolta eikä päättömältä kaahaukselta.

Mutta Kirkkonummen kisoista..... C-radalla aloitettiin, pari ansaa radalla. Lopulta nollia tuli  maksi 1 radalta vain kolme kappaletta. Pauli teki hienon radan, mutta keppien aloitus tökki siitä kielto ja viisi virhettä. Olin tosi tyytyväinen, Pauli oli hyvä ja kuuliainen. Lopulta sillä vitosella Anu ja Pauli pääsivät palkintopallille asti, sijoitus ihan OK neljäs ! Tulokset löydät tästä.

1806692.jpg

B-rata oli vaikea. Alussa oli hyppy, rengas ja A-este. Anu ja Vesa siinä pähkäilivät, että Anun täytyy alussa päästä A:n eteen ottamaan vauhti pois jotta ei tule kontakti virhettä. Mutta miten ehtiä sinne ? Vesan rohkea ratkaisu oli, että Anu menee renkaan ja A:n väliin, josta sitten kutsuu Paulin. Tällaista oli harjoiteltu tasan kaksi kertaa !!!! Reaktioni moiseen oli heti että "EI KÄY" ei Pauli osaa moista temppua. Anu ja Vesa pitivät kuitenkin päänsä. Ja se temppuhan onnistui mainiosti. Vähä olin ylpeä Paulista, son niin viksu ! Rata menikin hienosti melkein loppuun asti, mutta luulenpa että sitten Anulla petti "hermo". Vaikea kepeille vienti, jossa putki ansana vieressä. Tässä Pauli tuli hypyltä kuuliaisesti, mutta Anun kepit käsky  tuli hieman liian myöhään, joten Paulihan sitten ratkaisi tilanteen itse ja tietenkin livahti putkeen. Tuomarikin vieressä eläytyi virheeseen ja nosti kädet ilmaan. No, sehän oli se tuttu hylkäys. Sinänsä rata meni hienosti, Pauli teki parhaansa. Tulokset radalta tässä.

Vielä oli yksi mahdollisuus eli rata A. Siinä oli vaikea aloitus ja loppupuolella vielä oikea putkiansa (jollaista oli hallissa harjoiteltu, eikä Pauli koskaan tehnyt sitä oikein). Rata sinänsä meni hienosti Pauli oli kuulolla ja hallinnassa ! Annoin Anulle vielä viimehetken vinkin putkiansaa varten, että JOS Pauli siihen putkeen reagoi niin huutaa vain kovaa "Pauli - TÄNNE - ja sitten rata jatkuu". No, Paulihan reagoi putkeen, itseasiassa melkein meni sinne, mutta Anu teki kuten olin neuvonut ja Pauli kääntyi pois putkelta. Tästä Anu ilmeisesti hämmästyi niin suuresti, että jäi hypyn eteen vain seisomaan eikä saanut sanaa suustaan. Sehän tiedetään ettei Paulia saa jättää radalla ns. omien ratkaisujen eteen. Tällainen tapahtui ja Pauli valitsi sitten sen putken kun ei mitään muutakaan käskyä kuulunut. Siitä sitten HARMILLINEN hylkäys. Että meitä harmitti. Anu otti virheen täysin piikkiinsä. Pauli sai silti palkkansa (kissanruokaa) ja paljon helliä taputuksia; se oli kaikilla radoilla niiiiin hyvä ! Tulokset tässä.

Otin radat nauhalle ja muutamia kuviakin. Laitan ne tänne sivuille heti kun saan siirrettyä ne koneelle. Seuraava Paulin koitos onkin sitten ensi sunnuntaina JANKK:in omissa kisoissa. Ja koska Anu ei pääse ohjaamaan niin Paulia viekin nyt sitten Vesa ! Asetamme Vesalle kovat näyttöpaineen; coutsin pitäisi tuoda vihdoin se nolla tulos.  smiley.gif

No agility on herkkä laji, varsinkin tuollaisella nopealla koiralla. Tästä jatketaan eteenpäin; tiistaina Lammille epiksiin harjoittelemaan lisää ja keskiviikkona on JANKK:n omat ränkkärit. Täältä sitten saa taas lukea kuinka on mennyt. Siihen asti Morjens.....

emoticons-smileys-clip-art-thumb3131758. No, tässä nyt muutama kuva Paulista harjoitústen keskellä.

    1790041.jpg  1790036.jpg 1790038.jpg