Vaikka tänne ei nyt ole kauhiasti tullu kirjoteltua niin sitäkin enenmmän on kyllä tapahtunut. Asumuksena tällä meidän laumalla on nyt siis se pitkään ja hartaasti odotettu omakotitalo Kärkölässä. Tonttia on riittävästi meidän tarpeisiin, mutta ikävä kyllä sitä ei näin talviaikaan saa aidattua  Ollaan nyt opeteltu ulkoilua vapaana OMALLA pihalla ja aika hyvin se sujuu. Ainoa joka tykkää koetella mun hermoja on Tiku, sitä kun saa pyydystää ja houkutella, että sen saa kiinni. Hilu tulee iloisesti käskyllä. Meillähän on onneksi yksi 16 neliön elementtitarha ja toinen on tulossa huomenna. Saadaan sitten kaikki rekut tarhaan riehumaan, kun oma energia menee tavaroita järjestellessä. Ihmetellä täytyy, että mistä tuota tavaraa on oikein kertynyt Otan kuvia pihapiiristä kun löydän kamerani. 

Kuten tuolta pentublogista voitte lukea, niin Jusard´s Bodyguard lähti koirien taivaaseen  Heidille Yunan poismeno oli kova paikka; toki kyllä minullekin. Asiaa harmittelimme yhdessä ja siinä tuli mieleen kaikenlaista...... Tämän ideariihen seurauksena Heidille sitten tuli Belgiasta pikkuinen malinoisuros täyttämään Yunan jättämää aukkoa. Reippaan pojan nimi on Malisko Ilan Aika näyttää oliko hankinta sitä mitä toivoimme. Ilan siis on meidän molempien omistuksessa; Heidille käyttäkoirana ja minulle tulevaisuuden jalostusuroksena.

Kuohuntaa on muutenkin, mutta siitä lisää myöhemmin kun asia lopullisesti varmistuu. Vihjataan nyt sen verran, että sijoitusnarttu saattaa olla uutta kotia vailla. Jos kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä !!