uuteen kotiin. Kiirettä on pitänyt kaiken muuttohässäkän kanssa. kivan lisän on tehnyt tuo julmettu lumen tulo. Ari on saanut kolata neljä kertaa päivän aikana. Jouduimpa yhtenä aamuna herättämään, että tuli tekemään mulle reitin pihasta ulos. Lunta oli yön aikana tupruttanut niin paljon että ei siitä Nissanilla olis päässyt ajamaan. Onneksi oli Ari  kotona.

Nyt on sähkötöitä tehty ja pihavaloja asennettu. Näkee hyvin mitä koirat tarhoissaan touhuaa. Koirat on olleet tosi tyytyväisiä, vaikka ovatkin tässä kiireessä jääneet aika vähälle huomiolle. Ei ole ennätetty käydä remmilenkeillä treeneistä nyt puhumattakaan. Pikkuhiljaa alkaa uusi koti olemaan jotenkin "järjestyksessä" ja kaikki kaapit ja huonekalut paikoillaan. Ja piakkoin alkaa sitten uusi projekti eli kiva keittiö- ja saunaremontti. Siinä sitä taas hermoja koetellaan, mutta eiköhän sekin kestetä.

Napsin eilen kuvia uudesta torpasta ja laittelen niitä tänne heti kun on kotikoneella aikaa istua ja niitä muokkailla. Siihen tosin voi mennä hetki...