Yllätyksiä täynnä todellakin. Tänään sitten tuli Ruotsista SE puhelinsoitto, että koko päivä on  oltu ihan sekaisin. Ensin piti tietenkin saada laivaliput ja se tärkein eli hytti. Pääsiäinen aiheutti hieman ongelmia, kun melkein kaikki hytit oli varattu. Hitto. Toiveissa oli, että päästäis lähtemään Ruotsiin yölaivalla, mutta niissä ei ollut yhtään vapaata hyttiä ja ajatus siellä humalaisten jaloissa koiran kanssa ei oikein houkutellut. Tämä yölaiva olisi ollut hyvä, sillä silloin olisimme päässeet myös agilitykisoihin Helsinkiin.

No nyt sitten oli valittava; lähteäkö aamulaivalla Tukholmaan ja unohtaa suosiolla agilityt..... Asiat tärkeysjärjestykseen ja varattiin laivaliput aamulaivaan. Näin meillä on mahdollisimman monta astutuspäivää Ruotsissa. Huomenna illalla olemme sitten Tukholmassa josta Tiina hakee meidät luokseen pariksi päiväksi. Toivotaan että astutus menee hyvin ja onnistuneesti. On kivaa nähdä Tiina ja koiruudet Pete ja Crista. Hieman on perhosia vatsassa, vaikka tiedän että Pauli on rento matkustaja jonka kanssa ei laivalla tule ongelmia.

Eli se on sitten heippa pariksi päiväksi.... Pitäkäähän peukkuja !! Laittelen sit taas matkakuulumisia tänne. Nyt pitää vielä pakata reppu ja nukkumaan - aamulla on todella aikainen herätys, koska on ajomatka Turkuun. Laiva lähtee klo 8.45.

Vielä isot kiitokset Anulle, että et suuttunut kun nuo huomiset agikisat nyt näin peruuntui !! Mutta parin viikon päästä on sitten ne Hämeenlinnan kisat, sieltä sitten niitä nollia metsästämään ;-D