Joo, paljon on tapahtunut taas yhden päivän aikana - toisaalta tässä viimeaikaisessa pyörityksessä mikään ei tunnu miltään ja toisaalta ihan hirveältä..

Mutta, tänään tuli postissa siis Paulista leikatuista näytteistä patologin lausunnot. Erittäin asiantuntevat ja selkeät, siitä plussaa Jan Ivenille Etelä-Hämeen Eläinlääkäriasemalle! Maallikkona en ihan kaikkea ymmärtänyt, mutta sen pääpointin kyllä, että ei hyvä. Laitan tänne lisätietoa heti kun sitä jaksan käsitellä. Tässä vaiheessa sanottakoon näin, että tulokset ei olleet hyviä, mutta hoidettavia. Ja se mikä Paulissa jyllää ei ole PERINNÖLLISTÄ. Aiheuttaa ehkä meikäläiselle ns. kasvattajana noin 500 euron lisäkustannukset, mutta ei haittaa. Meille riittää että tuleville Paulin penneleille on jo löytynyt niin ihania koteja ettei  mitään rajaa. Kiitos Teille (tiedätte kyllä ketä "TE " olette). Siis penneleitä tehdään; maksaa mitä maksaa Silmänisku  Kiitos kaikille Paulin persoonaan rakastuneille; sillä NE jotka oikeasti ko. koiran tuntevat tietävät mitä on "PERSOONALLISUUS"......

Mutta pois tästä surusta ja murheesta. Paulista huolimatta tytöt lähtivät JANKKin epävirallisiin agiränkkäreihin, molemmat kisaamattomiin eli mölleihin. Minä "The greatest agility coach" (= perhanan hidas ja tönkkö ohjaaja) menin kummityttöni opettamalla holsku Mimmillä. Itsekin yllätyin, hitaudestani huolimatta teimme 0 radan !!!! Anu meni Ollilla ja rata oli hieno puomiin asti ( ks. edellinen merkintä keinu /puomi hässäkästä), No, puomikin mentiin toisella yrittämällä hienosti !! Lisäksi sitten pari pientä hässäkkää. Ollin rata kokonaisuudessaan oli kaksi kieltoa (=5p) ja hylly (=10p) eli 20 p. Ja aika oli - 7.78.

Päivän ilopilkku oli sitten hollanninpaimenkoiramme MIMMI. Ajattelin ihan herjalla osallistua, koska tiesin että Mimmi kyllä periaatteesa osaa esteet ym. Itse en ole mikään huippuohjaaja ja se olikin tiedossaHymy Mutta aina pitää kokeilla, ja niinhän me tehtiin. Mimmi oli LOISTAVA, LOISTAVA, ohjaajan virheistä huolimatta se teki rataa täydellä sydämellä ja tulos oli huima 0 rata ja huippu ajalla - 20.92 !!!! Siis siinä meillä on agi tykki. Onneksi hankin kisalisenssin koko vuodeksi; ehkä kesällä kisataan ihan oikeissa kisoissa !!!! Kipinä syttyi kun on koira jonka kanssa pärjää..... Agility ei ehkä olekaan niin tyhmä laji.. Tulevaisuus näyttää !!

 Ja loppuun; tiedän että TE Pauli  Fanit käytte täällä Blogissa lukemassa juttuja, niin Teille kaikille on seuraavaa: KIITOS KAIKILLE TEILLE, JOTKA PAULIN TILANTEEN TIEDÄTTE TAI OLETTE PENTU MIELESSÄ LIIKKEELLÄ !! TEILLE HALUAN ESITTÄÄ NIIN SUUREN SUURET KIITOKSET MUKANA ELÄMISESTÄ  JA Pusu PAULILTA ;-)))) Kiitos Tea, Anu, Anne, Minna, Henni, Senni, Niina, Malla, Marjo,Tarja Puisto, Tarja Parviainen, Mira, Heidi ja kaikki, joita en Pauli Faneiksi nyt tunnistanut tai muistanut. Siitä huolimatta koko JANKKille niin SUURI KIITOS kaikesta ymmärryksestä !!

 On niin vaikeaa kun se elämän tärkein asia on vaarassa. Joku tietty voi sanoa että hei "kyse on vain koirasta", mutta ku ei mulla ei ole muita. Paitsi TE ystävät, Kiitos!!!