Vuosi 2006 alkaa pikkuhiljaa kääntymään loppua kohti. Minä istun iltaa ja yötä töissä muiden juhliessa. Toivon vaan, ettei hirveästi ilotulitteita paukuteltaisi, etteivät koirat säiky. Olli tuskin hirveästi pamauksia pelkää, mutta Mimmi saattaa niihin reagoida.

Täällä töissä on hyvää aikaa miettiä mennyttä vuotta. Paljon ihania asioita tapahtui. Paulin kanssa saavutimme paljon enemmän kuin ikinä olisin uskaltanut edes unelmoida. Kva arvo sekä Pohjoismaiden Mestaruus ovat muistissa vieläkin. Laumaan tuli ihana uusi jäsen, malineiti Olli, jonka kanssa on ollut kiva touhuilla. Arexikin vietti vielä 12 vuotis synttäreitään ja Mimmi läpäisi luonnetestin. Paljon hyviä juttuja siis. Kivaa on ollut myös se, että treeniporukkamme on pysynyt hyvin kasassa ja onpa tullut muutama uusi harrastajakin porukkaan mukaan. Samanhenkisten ihmisten kanssa on kiva touhuta ja harrastaa - Kiitos vaan Ake, Krista, Maijis, Tero. Ismo, Niina ja monet muut !!

Toivon että vuosi 2007 olisi yhtä loistava kuin nyt päättyvä vuosi on ollut. Toivon, että koirat pysyvät terveinä ja saan Paulin kanssa kilpailla jälleen isoissa kisoissa. Toivon, että vihdoin voisimme tehdä jossakin isossa kisassa sen nappi suorituksen, jota emme vielä ole saaneet kisoissa onnistumaan !!

Vuosi alkaa agilitykisoilla heti tammikuussa ja helmikuussa onkin tokokisojen vuoro. Toko on nyt ollut vähän sivulajina, joten sieltä tuskin mitään kummenpia tuloksia tulee - vielä ! Agilityyn Paulille on löytynyt uusi ohjaaja, Anu, ja yhdessä heidän menonsa näyttää aika hyvältä ja tuntuu siltä että vihdoin voisi tulostakin alkaa tulemaan. Keväällä sitten aletaan taas suojeluharjoitukset ja kesäkuussä on todennäköisesti ensimmäinen suojelukisa edessä. Tässä näitä vuoden viimeisiä mietteitä....

Kaikille oikein Hauskaa Uuden Vuoden Aattoa - nähdään kentillä ja muualla tulevana vuonna !!