Paljon ei ole ehditty koirien kanssa touhuilla ja sen kyllä huomaa; ovat varsin rasittavia kun pursuavat ENERGIAAAA !! No, tässä likoilla oli molemmilla juoksut suht samaan aikaan ja pojat tietty piippas 3 vuorokautta. Unet jäi vähiin ja hermot oli kireellä. Siinä samassa sitten Mimmi ja Olli äityi ottamaan mittaa toisistaan ja Olli sai aika pahoja vekkejä ympäriinsä. No, ne on jo parantuneet, mutta eivät nartut ole kovin leppoisissa väleissä keskenään.

Pauli kävi JANKKin epävirallisessa toko rankingissa EVL:ää kokeilemassa. Puolet liikkeistä meni yllättävän hyvin. Seuraaminen, idari ym. oli hienoa. Paikallaistumista Pauli ei tosin voi käsittää, se valuu siinä aina maahan. Ohjattu noutokin lähti hienosti liikkeelle; meni merkille ja haki oikean kapulan ja SITTEN hirvee älynväläys; täällähän on noutokapuloita enemmänkin. Ohjaajan moka, jos olisin älynnyt huutaa Paulille "tuo" kun se oli oikealla kapulalla olis saatu vielä ihan hyvät pisteet. Nyt kisa romuttui siihen ja loput liikkeet meni ihan pelleilyksi. Mutta hauskaa oli ja saatiin tämän hetkinen osaaminen selville. Onneksi Hanna on luvannut jatkaa meidän koutsaamista.

Pauli on lisäksi opetellut valjakkohiihdon saloja Marin ja maalimiehensä Aken avustuksella. Se se vasta on rankka laji, mutta koira selkeesti nauttii. Ihania nämä ihmiset kun jaksavat "vieraalla" koiralla harrastaa. Eilenkin Anu ja Pauli taas treenailivat agilityä ja meno näyttää kyllä hienolta. Pääsisivät nyt vaan kisoihin keräilemään niitä nollia !!Tässä linkki, jossa voi katsella yhden treenin: treeni

Itse tässä jo odottelee, että alkaispa jo purutreenit. Olis jo intoa aloittaa sekin veivaaminen.  Tai tehtäis porukassa edes jotain. Vähän olen itsekseni Ollille opettanut (yrittänyt opettaa) tottiksen alkeita. Se se vasta on vaikeeta, kun likka on varsinainen sähikäinen !