Ensimmäinen talvilomaviikko on kohta takana. Heti KWC kisan jälkeen mä tulin koirien kanssa tänne meidän "maaseutuasuntoon" missä koirille on takapihalla tarha ym. Täällä elämänrytmi on paljon lunkimpaa; aamulla voidaan nukkua pitkään kun aamulenkki hoituu koirien tarhakäynnillä. Kaupunkiasunnossa päivälenkit tehdään aina remmissä eikä koirat pääse siinä niin irrottelemaan. Täällä "maalla" ajetaan joka päivä metsälenkille tms. ja koirat saa juosta vapaana niin kauan kuin jaksavat. Siis, mä voisin hyvin erakoitua koirien kanssa tänne maalle ! On ollu niin kivaa.

Tänään oli hirmu hieno kevätpäivä; aurinko paistoi ja oli selkeesti keväinen tunnelma. Niinpä nappasin kameran mukaan päiväulkoilulle. Tässä sitten taas kuvasaastettaSilmänisku 

Mimmi nauttii keväästä - ja lumesta !

Ulkoilu alkaa yleensä siten, että Pauli ja Mimmi päästelevät höyryjä ensiksi....
Mimmi ei jää menossa kakkoseksi .... Hyvin pärjää malilleSilmänisku
Ja homma jatkuu....
Ja kun Pauli on päästellyt ne isoimmat höyryt Mimmin kanssa niin on Ollin vuoro. Paulihan tässä joutuu koville kun ulkoiluttaa kahta naista..... Ja meno Ollin kanssa on RRRRRAAAJUUUUAAAA !!!
Parisuhde koetuksella ????
Asiat ratkotaan "köydenvedolla".
Voittaisko jos ravistais kunnolla; tuumii Olli..
Ei toiminut. No, kunnon kilpajuoksu sitten.
Olli vie ja Pauli vikisee, kuten miehen kuuluu...
Apua, nokikkain !!
Ja erillään ! Olli vauhdissa....
Kun Pauli hiukan huilaa ja miettii...
Ja sitten metsään.
Taistelua loppuun asti .
Loppuun vielä Terveisiä Ollillta !!!! Eiks olekin SÖPÖ Pusu  Pennunostajat, jonoon vaan niin Olli testaa onko teistä "moulinexin" omistajaksiSilmänisku  No, ei se oikeesti ole noin "paha" !
Ja miten käy malinoiseille tämmöisen päivälenkin jälkeen ?? No, ne on VÄSYJÄ ja niin ihania ! Kattokaa vaikka.......
Ensin unikuvia Ollista.
 
Ja väsyy se  Mimmikin...
Ja unia malliin Pauli.
Ja tähän loppuun pari kuvaa "kuningas Paulista" VAIN FANEILLE !!!!! Mietin, että voiko noin "hellyyttäviä" kuvia TOSImiehestä edes julkaista mutta...... menköön. Kiinnittäkää katseenne paljaaseen massuun ja ilmeeseen ja jättäkää sukukalleudet huomiotta. Vaikka kyllähän ne tärkeät ovat varsinkin tässä tilanteessa kun pitäisi pentusia tehdä...
On se KOMEE !!
Ja vielä se uni-ilme .....
Että näin meillä .......