Tänään agitreeneissä tuli Ollille takapakki. Radalla oli keinu ja puomi. Anu teki rataa ja menivät keinulle liian reippaasti. Olli ei varmaan aavistanut että kyse on keinusta ja veti sata lasissa, kunnes RÄMPS tultiin keinulta alas ja ryminällä. Heti vaan uudestaan keinua ylös ja pikku houkuttelulla se onnistuikin. Ohjaajat huolehtivat että keinu ei rämähdä ja homma toimi. Kunnes piti mennä puomille. Siellä tuli täys STOPPI. Neljä ihmistä houkkuttelee ja pitää koiraa puomilla. Ylösmeno kestää ikuisuuden. Olli tärisee ja puomi tärisee. Läähätys on valtavaa..... Työvoitto, saatiin Olli "tasaiselle" osuudelle ja sitten, nyt alas täältä niin lujaa kuin mahdollista.  Hirmu kehut koiralle ja rata jatkuu.

Puomista tuli Ollille todella mörkö. Ei suostu menemään sitä millään ja annettiinkin sitten periksi. Oli yllättävää, miten suuresti Olli pelästyi keinua ja se vaikutti sitten puomiin. Keinua Olli meni tänään koko ajan, no houkuttelulla kyllä mutta meni. Puomia ei edes uskallettu yrittää, oli se niin vaikeaa. Verrattuna Pauliin, niin Olli on kyllä herkkä. Pauli on pudonnut puomilta selälleen alas monta kertaa, eikä se ole koskaan vaikuttanut mitenkään. Aina Pauli sinne vaan menee... Ollille kerrasta stoppi.

No, asiaahan ei tietty jätetty tähän. Jäin hallille odottelemaan ja kaiken lopuksi tehtiin sitten "vauva puomia" eli laitettiin puomin ylösmeno ja alastulo pöydälle ja mentiin sitten tätä helpotettua puomia. Ja onneksi Olli meni sen ihan kuin vettä vaan. Huokaistiin helpotuksesta, kyllä se siitä suttaantuu. Muutenhan Olli meneen ihan kivasti rataa.

Paulikin pääsi hallille sisään moikkaamaan treeniryhmäläisiä. Siinä sitten touhotti vanhaan malliin ja meni yhden putken ;-)  Pakkohan sen oli päästä.... Tarjottiin ryhmäläisille "parane pian" herkkuja ja kahvia ja hyvää oli !! Tilasivat seuraaviksi nollanameiksi näitä "mokkapaloja". Ja lupaan, että sitten kun Pauli taas pääsee / saa agiliitää niin mokkapaloja tulee. Olette olleen niin hyvin hengessä mukana. Ja toivon todella, että Paulin ura ei tähänkään takaiskuun lopu.

Kotona sitten vaihdettiin jalkaan puhdas side. Nyt koko lauma maata rötköttää ympäri kämppää ja vetää sikeitä. Ihana päivä ja treeni jälleen. Anulle taas kiitokset, kun jaksaa Olliin uskoa !!!