Tänään on ollut niin lokoinen päivä että... Aamulla Ari kävi Mimminsä kanssa reilun tunnin kävelylenkillä ja mä pysähdyin kauppareissulla malinoisien kanssa metsälenkille. Oli niin hieno (=lämmin) päivä että oli nautinto ulkoilla ja katsoa kun noi puupäät päästeli menemään. Voi sitä riemua kun oli paljon lunta ja saivat juoksennella vapaana !! No, tuon iloittelun lopputulema oli sitten se, että koiran "raatoja" oli pitkin mökkiä.

Pauli veteli unia terassille menevän oven edessä, siinä ilmeisesti sopivan viileätä.

Mimmi nukkui omalla sohvallaan.

Ja Olli ja Ari olivat sängyssä mieliasennossaanPusu Ei muuten kaikki uskois millainen nyhjäke toi Olli on kotioloissa. Tollalailla ne Arin kanssa on kaiket illat, jos eivät nuku sylikkäin niin kattelevat sitten sillein telkkaa. Omituisia ???

Tähän loppuun vielä painavaa asiaaaaa. Koska tuo Ollin juoksu vaan ei ota alkaakseen on tullut pari pentuvarauksen peruutusta ! Eli jos kiinnostaa käyttömalinoisin pentu, niin näiden peruutusten vuoksi otan vastaan taas varauksia myös UROS pennuista. Nyt uros varauksia on "vain" kolme. Samoin narttupennuille etsitään sijoituskoteja; vaatimuksina ainostaan että penneli saa hyvän kodin. Ei siis tarhakoiraksi pihan perälle. Eikä tarvitse olla ennestään ns. koiraharrastaja,neuvoja annetaan ja ensimmäistä leiriäkin jo suunnitellaan ihan loppusyksyksi (jos kiinnostusta riittää). Ai miten niin mä olen "hätähousu" Nauru No, nää pennelit on niiiiiiin odotettuja että tässähän menee ihan sekaisin.