Näin kun toukokuu on lopuillaan ja kesäkuu vasta alussa niin tuntuu, että nythän ne kiireet koirarintamalla vasta alkaa. Hilu ja Kim ovat kisanneet melko ahkerasti toukokuussa. Ovat metsästäneet nollatuloksia ja Hilulle kisavarmuutta. Kimihän on varsinainen konkari, mutta Hilu on vielä aika noviisi kisatilanteissa. Se varmuus puuttuu; tulee hemmetin hienoja ratoja ja sitten seuraavalla joku  ihan tyhmä ajatuskatko ja hylly. No, pikkuhiljaa niitä nollia on alkanut tulle ja viimein Lempäälästä myös se tuplanolla !  Seuraavaksi Hilu kisaa 3 rataa Salossa ja 2 rataa Janakkalassa . Nyt peukut pystyyn että niitä nollia alkaa tulemaan !!  

 

Myös holskuneiti on aloittanut ”vakavan” aksatreenin Laura Isohannin ryhmässä. Meillä kävi mieletön tuuri että saatiin koutsiksi  juuri  Laura !! Parit treenit on vasta takana mutta Rinsessa osaa jo tehdä pientä radan pätkää sekä ohjauskuvioita…. Vielä kun ohjaajakin osaisi !! Eli hypyt sujuu, rengas sujuu matalana, osaa takaakierron, takaaleikkauksen ja irtoaa suht hyvin. Keppejä tehdään kotona Susan Garrettin 2x2 tekniikalla ja nyt Rinsessa osaa jo neljä keppiä, jotka eivät toki ole linjassa. Kaksi päivää on nyt treenailtu. Näinhän mä Hilunkin opetin joten olen hyvin luottavainen. Rinsessallakin intoa piisaa ja kyllä se hyvin oivaltaa mistä on kyse. Tässä vielä muutama kuva Rinsessa aksatreeneistä parin viikon takaa. Kuvaajana Maria Järvinen; kiitos !!

Putkeen !!! 

Täällä !!

 

Vauhtii !!!

Palkkausta...

Takaakierto ;D

PUTKEEEEEN !!!

Tule !!

Ohjausta ;D

On SE KIVAA !!!

Poikien eli Tikun ja Topin kanssa ollaan tehty pääasiassa vain jälkeä :-(  Tikulla tuli pieni stoppi jäljestykseen ja motivaatio hävisi, siihen kun lisätään vielä ohjaajan epäreilu käytös niin soppa oli valmis. Onneksi apua saatiin ja nyt homma taas sujuu. Tiku ajaa täysin namittomia jälkiä :o ainoat palkat ovat piilotetut pallot. Niitä on jäljellä noin neljä viisi kappaletta ja aina yksi esineen alla. Alkaa meinaan esineilmaisutkin suoristua ! 

Topi ajaa jälkeä edelleen nameilla, tosin sieltäkin niitä on rajusti vähennetty. Aluksi se tietenkin toi motivaatio-ongelmia muttta niistä päästiin nopeasti yli. Topi ajaa nyt todella tarkasti ja rauhallisesti, ihan hidasta kävelyvauhtia edetään.  Esineethän Topilla on aina olleet korrektit ja varmat !! 

 

Eläkeläis Paappa täyttää kohta jo 11 vuotta !! On se mahtavaa ! Syntymäpäivälähajaksi Pauli pääsee taas kisaamaan agikisoihin kaksi starttia. Kiitos vaan jo etukäteen Vesalle ja Niinalle. He joutuvat ottamaan Paulin jo päivää ennen hoitoonsa koska mä olen Tikun kanssa TOKO SM kisoissa Kuopiossa !! Kaikkeen sitä tulee lupauduttuakin.... No, toivotaan että saadaan edes se tulos raapaistua sieltäkin kisoista !

Tässä näitä kirjuutellessani B-pennut täyttävät vuosia. Kolme vuotta tulee juurikin iltasella täyteen.... Muistan vieläkin sen kuuman kesäillan kun Olli synnytteli 12 malivauvaa maailmaan. Kuinka Rakkaita ne kaikki ovatkaan.... Kaikista en ole kuullut sitten sen kun kotoota lähtivät; toivon vaan että kaikki on heilläkin hyvin !!! Suurimman osan kanssa on hyvät yhteydet ja joskus treffaillaankin ! Itse olen tyytyväinen kaikkiin kolmeen "pentuseen" jotka kotona ovat, kelpo harrastuskoiria ovat kaikki ja ainakin mulle suuri ilo elämässä