Treenien, ulkoilun ja saunan jälkeen lasillinen punaviiniä Naistenpäivän kunniaksi Silmänisku

Suuri Kiitos punaviinistä malinoiseista kiinnostuneelle henkilölle. Ei tässä  siitä sen enempää.

 

Viini oli hyvääää, chileläistä punaviiniä.

Mitä muuta onkaan taas viikonloppuna tapahtunut ? No, PALJON....

Lauantaina oltiin hyvän ystäväni Tarjan kanssa nolaamassa itsemme (varsinkin minä) televisiostudiolla Pasilassa. Oli kyllä todella hauskaa, nauraa sai niin että vesi lensi silmistä... Tämän reissun jälkeen lähdettiin tutustumaan Hyvinkään yöelämään, joka ei muuten ollut hääviä. Kotona olin varsin myöhään, taisi olla se viimeinen juna.... Ja aamulla oli koirien kanssa "treffit" Hyvinkäällä. Pikkusen sai sydämen tykyttämään ajaa "poliisit perässä" !! Seuraamuksia ei onneksi tullut.... Kentällä sitten riehutettiin malinoiseja reilun tunnin ajan ja kivaa oli. Jutusteltiin siinä koirista kaikenlaista.

Sitten ajelin kotiin nukkumaan univelkoja pois. Siihen riitti kolmen tunnin kauneusunet ja siitä kiireellä agitreeneihin Riihimäelle. Mimmi oli täynnä virtaa ja "viettiä". Tämä johtui yksinkertaisesti siitä, että lähtö otettiin erilailla. Mimmi on niin herkkä, että ei tykkää siitä kun se "pakotetaan" istumaan ja odottamaan lähdössä. Nyt tehtiin niin, että mä pidin kiinni ja hetsasin ja Janita kutsui esteen takaa. Tämä TOIMI ja tällä tavalla jatketaan. Kisoissa sitten täytyy pystyä tekemään lentävä lähtö niin vire pysyy hyvänä. Tänään ainakin näytti hyvältä !!

Viikonloppu on taas ollut kiireinen ja kiireet jatkuu vielä maanantaina ja tiistaina. Malinoiseja tullaan taas katsomaan ja odotan sitä innolla !! Ihana nähdä mukavia ihmisiä ja kuulla kommentteja omista koirista (toki tiedän että ne on parhaitaSilmänisku )  Odotan innolla tapaavani Sallan, meillä on sähköpostitse synkannut jo niin hyvin.... Ja toivon että myös Nelli pääsee paikalle. Näistä jutuista lisää sitten huomenna....

Tänään oli hyvä päivä ja olen siitä kiitollinen.