No niin, eipä aikaakaan kun vuosi vaihtuu - ja se on ihan hyvä. On jäänyt koiratreenit historiallisen vähiin. Treenien aloitusta olen siirtänyt ja siirtänyt, lopulta päätin, että tammikuussa 2008 alkaa sitten tottistreenit. Ja niinpä alkaakin ! Uusi vuosi menee töiden merkeissä, mutta heti aamulla hypätään autoon ja suunnataan Jämsänkoskelle. Siellä meitä kokoontuu pieni porukka treenaamaan ja vähän juhlimaankin.

Tarkoitus on treenata tottia ja ehkäpä pikkuisen purujakin ! Olli ja Pauli ovat olleet tauolla nyt kuukausia. Se johtuu pitkälti siitä, että Pauli on sairastellut. Ei mitään vakavaa; vammat on olleet tyyliin "tekevälle sattuu aina". Nyt ollaan oltu terveitä, onneksi.

Tiistaina 5.1 Pauli ja Anu menee agilitykisoihin - ja ovat taas jopa kerran treenanneet ;) Ei vaiskaan, hyvin Pauli Anun ohjauksessa toimii. Anulle iso kiitos Paulin ohjaamisesta, Pauli on niin nopea, että itse en pystyisi sitä ohjaamaan.

Tammikuussa on sitten pikkuhiljaa tarkoitus aloitella myös oman treeniporukan yhteistreenit. Se on ihan hyvä. Ake ja Ismo saa luvan laittaa Paulin tottiksen kuntoon ensi kesän koitoksia varten :)

Pentusuunnitelmia on edelleen, mutta niistä lisää sitten kisakauden lopulla !!

 

- sari -